1030 Morti in Italia pentru Coronavirus !!

Iancu Bogdan

Sharing is caring!

 

Bilanț grav în Italia. 1030 de morți și peste 2.400 de noi cazuri de coronavirus

 

Aproape 350 de oameni au murit într-o singură zi în Italia din cauza coronavirusului. Este cel mai grav bilanț de la izbucnirea epidemiei.

Conform celui mai recent bilanţ, numărul infecţiilor cu noul coronavirus a ajuns la 118.000 la nivel mondial, iar peste 4.500 de oameni au murit in mai putin de 7 zile.

În Lombardia, regiunea bogată din nordul Italiei aflată în centrul epidemiei de coronavirus din ţară, deficitul de paturi de spital şi de materiale medicale îi pun pe medici în faţa unor alegeri din ce în ce mai dificile


Fără un semn clar despre când va fi atins vârful epidemiei, medici şi anestezişti sunt chemaţi să facă alegeri tot mai dificile în legătură cu pacienţii care primesc acces la paturi şi aparate de ventilaţie atunci când acestea nu sunt în număr suficient pentru toate cazurile.

„Este o realitate că va trebui să alegem (pe cine să tratăm), iar această alegere va fi încredinţată operatorilor individuali de pe teren, care se pot găsi în situaţia de a avea probleme etice”, afirmă un medic ce lucrează într-unul din cele mai mari spitale din Milano.

Next Post

793 De morti la Milano intr-o singura zi !!!

Coronavirus ,sunt 5000 de morti in Italia doar astazi (21.03.2020) 793 de victime La Milano !! Niciodata in Italia nu s-a intamplat sa moara atat de multi oameni intr-o singura zi ,sunt in total 5000 morti si alti 53.000 de bolnavi ,Italia find tara cu cel mai inalt nivel de […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!