793 De morti la Milano intr-o singura zi !!!

Iancu Bogdan

Sharing is caring!

Coronavirus ,sunt 5000 de morti in Italia doar astazi (21.03.2020) 793 de victime La Milano !!
Niciodata in Italia nu s-a intamplat sa moara atat de multi oameni intr-o singura zi ,sunt in total 5000 morti si alti 53.000 de bolnavi ,Italia find tara cu cel mai inalt nivel de morti mult mai mare decat China .

Printre acestia sunt si 5 medici decedati in jurul zilei de astazi ,find cei mai expusi virusului atat cat si asistentele medicale ,pentru acestia mastile nu garanteaza non-intoxicarea cu Coronavirus si cunosc foarte bine riscul la care sunt expusi ,mai mult 2 dintre acestia iesisera la pensie dar s-au intors ca si voluntari


Printre medicii care şi-au pierdut viaţa se numără fostul director general al spitalului Crema, un medic generalist de la spitalul din Bergamo, un pneumolog de la spitalul Sant’Anna din Como, un medic primar din Sagnino, dar şi doi medici pensionaţi, cu vârste de 71 şi 73 de ani, care se oferiseră voluntari în criza medicală provocată de Coronavirus.

La fiecare 2 minute si jumatate o persoana moare in Italia de coronavirus

În Lombardia este cea mai dificilă situație, nouă din zece pacienți murind înainte de a ajunge la terapie intensivă. Ambulanțele ajung la solicitări și după șapte ore de la apel, din cauza numărului excesiv al celor care cer ajutor.


 

Next Post

601 morti in ultimele 24 de ore in Italia

Coronavirus in Italia: 601 morti in ultimele 24 de ore si 3.780 de cazuri noi Protectia Civila din Italia a anuntat luni un nou bilant al pandemiei de coronavirus. Astfel, s-a inregistrat o usoara scadere in ce priveste numarul deceselor – 601 persoane in ultimele 24 de ore, fata de […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!