Adrian Nastase vs Iohan-San ( K.O. )

Iancu Bogdan

Sharing is caring!

Năstase se ia la trântă cu Iohannis: Incalificabil! E o declaraţie de război!


Fostul premier al României Adrian Năstase a fost prezent la recepţia organizată la Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. El a spus că preşedintele a avut un discurs normal şi faptul că a fost invitat la recepţie este un semn de normalitate, însă, la doar câteva ore distanţă, fostul lider PSD a revenit cu o postare mult mai dură la adresa şefului statului, în care îl acuză de declaraţii incalificabile.


Adrian Năstase a surprins pe toată lumea cu participarea la recepţia oferită de preşedintele Iohannis la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Fostul premier a comentat într-o postare controversa şi spune că: “România va avea nevoie de înţelepciune şi de linişte pentru a construi. „Coabitarea” nu înseamnă doar relaţia dintre preşedinte şi premier, de culori diferite. Ea poate însemna şi o relaţie civilizată între preşedinte şi principalul partid de opoziţie. Cu condiţia ca Iohannis să renunţe la retorica din campanie privitoare la PSD. Discursul său, de aseară, a fost unul „normal” pentru o astfel de ceremonie, organizată cu ocazia Zilei naţionale.”

Ulterior, a avut loc un eveniment care i-a schimbat părerea lui Adrian Năstase, care a simţit nevoia să revină cu o nouă postare pe blogul său. Este vorba despre participarea lui Klaus Iohannis la o întâlnire a parlamentarilor PNL şi de declaraţiile pe care le-a făcut acolo împotriva PSD.

„Normalitatea” lui Iohannis nu a durat nici 24 de ore, acuză fostul premier PSD, care spune că îndemnurile preşedintelui reprezintă o declaraţie de război la adresa PSD, a Constituţiei României şi a regimului democratic. “Mi se pare inadmisibilă această conduită şi cred că ea va trebui sancţionată, atât în tară, cât şi la instituţiile europene”, a scris Adrian Năstase.

 

Next Post

România politică după Revoluție : incompetență și corupție.

DUPĂ 30 DE ANI… 30 de ani au trecut de la Revoluția din decembrie. Azi, tragem linie și vedem cum am evoluat în acești ani, ce am schimbat, cum am înțeles noi românii democrația și libertatea și ce-am făcut cu ele. Sfârșitul anilor ‘80. Aproape toți românii fac parte din Partidul […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!