Adrian Nastase vs Iohan-San ( K.O. )

Sharing is caring!

Năstase se ia la trântă cu Iohannis: Incalificabil! E o declaraţie de război!


Fostul premier al României Adrian Năstase a fost prezent la recepţia organizată la Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. El a spus că preşedintele a avut un discurs normal şi faptul că a fost invitat la recepţie este un semn de normalitate, însă, la doar câteva ore distanţă, fostul lider PSD a revenit cu o postare mult mai dură la adresa şefului statului, în care îl acuză de declaraţii incalificabile.


Adrian Năstase a surprins pe toată lumea cu participarea la recepţia oferită de preşedintele Iohannis la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Fostul premier a comentat într-o postare controversa şi spune că: “România va avea nevoie de înţelepciune şi de linişte pentru a construi. „Coabitarea” nu înseamnă doar relaţia dintre preşedinte şi premier, de culori diferite. Ea poate însemna şi o relaţie civilizată între preşedinte şi principalul partid de opoziţie. Cu condiţia ca Iohannis să renunţe la retorica din campanie privitoare la PSD. Discursul său, de aseară, a fost unul „normal” pentru o astfel de ceremonie, organizată cu ocazia Zilei naţionale.”

Ulterior, a avut loc un eveniment care i-a schimbat părerea lui Adrian Năstase, care a simţit nevoia să revină cu o nouă postare pe blogul său. Este vorba despre participarea lui Klaus Iohannis la o întâlnire a parlamentarilor PNL şi de declaraţiile pe care le-a făcut acolo împotriva PSD.

„Normalitatea” lui Iohannis nu a durat nici 24 de ore, acuză fostul premier PSD, care spune că îndemnurile preşedintelui reprezintă o declaraţie de război la adresa PSD, a Constituţiei României şi a regimului democratic. “Mi se pare inadmisibilă această conduită şi cred că ea va trebui sancţionată, atât în tară, cât şi la instituţiile europene”, a scris Adrian Năstase.

 

Next Post

România politică după Revoluție : incompetență și corupție.

Năstase se ia la trântă cu Iohannis: Incalificabil! E o declaraţie de război! Fostul premier al României Adrian Năstase a fost prezent la recepţia organizată la Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. El a spus că preşedintele a avut un discurs normal şi faptul că a fost invitat la recepţie este […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!