Alegeri în PSD Diaspora Târg-nemteanul Murariu Andrei făcând parte din comisia de vot din una din cele 14 țări prezente la vot .

nemteanul

Sharing is caring!

Conform unui comunicat de presă, remis nemteanul.ro, Lilla Debelka, a fost realeasă cu unanimitate de voturi în funcția de președinte PSD Diaspora, la ședința desfășurată sâmbătă, 23 februarie 2019, la sediul PSD Băneasa.

  • ”Oriunde ați fi, pe noi vă puteți baza. Alături de PSD Diaspora, veți afla că, deși românii de pretutindeni sunt departe de țară, ȚARA nu este deloc îndepărtată de ei!”, a declarat doamna președinte, Lilla Debelka.

Conform aceleiași surse, ședința, la care au participat reprezentanții PSD Diaspora din 14 țări, din care unul a fost Târg-nemțeanul Murariu Andrei fiind din partea PSD Italia. Onorată de prezența domnului Codrin Stefănescu, secretar general al PSD, a doamnei Maria Lazăr, secretar general al OFSD și a domnului Rafael Mario Ilie, consilier de stat și consilier al secretarului general al PSD.

În cadrul ședinței, pe lângă reconfirmarea conducerii, s-a prezentat și activitatea organizațiilor pe anul 2018 și au avut loc discuții constructive cu reprezentanții din cele 14 țări, prin care s-au găsit soluții la problemele întâmpinate de românii din diferitele state de reședință, trasându-se, de asemenea, obiective pentru îmbunătățirea activității organizațiilor din diaspora.

 

La finalul ședinței, doamna președinte, Lilla Debelka, i-a mulțumit secretarului general al PSD, domnul Codrin Ștefănescu, „pentru ideile noi de îmbunătățire a activității și a modului de acțiune, dar mai ales pentru fezabilitatea reală a soluțiilor prezentate”, pe care le-a împărtășit cu ocazia întâlnirii cu președinții PSD Diaspora.

Next Post

Ecouri în presa italiană referitoare la Laura Codruța Koveși, „candidat și cercetat”

Conform unui comunicat de presă, remis nemteanul.ro, Lilla Debelka, a fost realeasă cu unanimitate de voturi în funcția de președinte PSD Diaspora, la ședința desfășurată sâmbătă, 23 februarie 2019, la sediul PSD Băneasa. ”Oriunde ați fi, pe noi vă puteți baza. Alături de PSD Diaspora, veți afla că, deși românii […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!