Alegeri în PSD Diaspora Târg-nemteanul Murariu Andrei făcând parte din comisia de vot din una din cele 14 țări prezente la vot .

Sharing is caring!

Conform unui comunicat de presă, remis nemteanul.ro, Lilla Debelka, a fost realeasă cu unanimitate de voturi în funcția de președinte PSD Diaspora, la ședința desfășurată sâmbătă, 23 februarie 2019, la sediul PSD Băneasa.

  • ”Oriunde ați fi, pe noi vă puteți baza. Alături de PSD Diaspora, veți afla că, deși românii de pretutindeni sunt departe de țară, ȚARA nu este deloc îndepărtată de ei!”, a declarat doamna președinte, Lilla Debelka.

Conform aceleiași surse, ședința, la care au participat reprezentanții PSD Diaspora din 14 țări, din care unul a fost Târg-nemțeanul Murariu Andrei fiind din partea PSD Italia. Onorată de prezența domnului Codrin Stefănescu, secretar general al PSD, a doamnei Maria Lazăr, secretar general al OFSD și a domnului Rafael Mario Ilie, consilier de stat și consilier al secretarului general al PSD.

În cadrul ședinței, pe lângă reconfirmarea conducerii, s-a prezentat și activitatea organizațiilor pe anul 2018 și au avut loc discuții constructive cu reprezentanții din cele 14 țări, prin care s-au găsit soluții la problemele întâmpinate de românii din diferitele state de reședință, trasându-se, de asemenea, obiective pentru îmbunătățirea activității organizațiilor din diaspora.

 

La finalul ședinței, doamna președinte, Lilla Debelka, i-a mulțumit secretarului general al PSD, domnul Codrin Ștefănescu, „pentru ideile noi de îmbunătățire a activității și a modului de acțiune, dar mai ales pentru fezabilitatea reală a soluțiilor prezentate”, pe care le-a împărtășit cu ocazia întâlnirii cu președinții PSD Diaspora.

Next Post

Ecouri în presa italiană referitoare la Laura Codruța Koveși, „candidat și cercetat”

Procedura de selecție a viitorului șef al Parchetului European (European Public Prosecutor Office) încă nu s-a încheiat, dar profilul moral și profesional al candidaților magistrați rămași pe lista scurtă a început deja să fie pus sub semnul întrebării… Cotidianul „gNews”, al Ministerului de Justiție din Italia pune sub semnul întrebării modul […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!