Alianța “măscăricilor” din Vest , refuzați de toate partidele s-au gândit cum să mai rămână prin politică .

Sharing is caring!
www.nemteanul.ro
Înțelegând că PNL din care până acum au făcut parte a depășit stadiul de cădere libera și acum e deja lat , mort întins la pământ și dându-si ultima suflare , câțiva primari din vest au realizat că la următoarele alegeri șanse sa mai câștige cu PNL sunt zero , s-au gândit bine și strategic sa înceapă ruptura lent dar sigură de partidul mamă , mamă care e prea bătrână și deja schizofrenica .
Unii dintre acești primari chiar sunt oameni de calitate , buni administratori si care nu merită sa fie îngropați o dată cu partidul .
Așadar , unica șansă era ca tiptil – tiptil , fara scandal și în mod elegant să înceapă să se delimiteze de PNL .

Alianța Vestului va da un nou partid , imediat după alegerile Europarlamentare, depinde doar de cum se vor mișca și își vor întări organizația .

Ei au înțeles că fără cat mai multi primari in funcție nu vor pupa parlamentul , iar acești 3-4 primari care duc greul electoratului de dreapta nu vor fi nicodata suficienți să atingă un prag electoral parlamentar de bun simț.Cu siguranță s-au gândit și la o alianță extrema de dreapta , dar cu cine ? PMP nu exista , USR vrea totul pt el, știți cum se zice: “O sărăcie plus o sărăcie fac o sărăcie mai mare ”
Mișcarea politică cu AVE e buna , inteligenta și va duce la dispariția PNL ului sau cel puțin la indepărtarea nulităților din acest partid că mai apoi să renască cu alte ideologii , alți lideri .

Next Post

4 tineri italieni au omorât un român de 35 de ani cu mașina, l-au lăsat sub mașină și au plecat acasă. 

Un tânăr român de doar 35 de ani din Vimodrone a murit la Arluno, după ce o mașină în care se aflau 4 tineri italieni, l-a lovit mortal. Șoferul mașinii a scăpat mașina de sub control și l-a luat în plin pe tânărul de 35 de ani, din România, după […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!