Autostrada cu care se laudă Flutur este de fapt doar un drum expres. Cum minte șeful PNL Suceava în campania electorală

Sharing is caring!

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava a făcut numeroase declarații de presă în ultima săptămână în care afirmă că ar fi fost semnat un contract „pentru construirea autostrăzii A7 București – Siret”.

Declarațiile șefului PNL Suceava sunt însă mincinoase.

La fel ca în bancurile de la Radio Erevan, autostrada nu e autostradă, ci e doar un drum expres, iar contractul nu este pentru construirea drumului, ci doar pentru realizarea studiului de fezabilitate și documentației tehnice pentru un drum expres Pașcani – Siret.


Contractul pentru drumul expres Pașcani – Siret a fost semnat luni și Flutur a ținut neapărat să apară în poze.

Între autostradă și drumul expres există diferențe în ce privește lățimea benzilor și viteza admisă de deplasare, iar drumul expres nu are bandă de urgență. Totodată, există diferențe cu privire la soluțiile adoptate la soluțiile alese pentru intersectarea cu alte drumuri.

Chiar dacă proiectul vizează construirea unui drum expres, Gheorghe Flutur continuă să mintă electoral și să vorbească despre așa-zisa autostradă A7.

Construirea unui nou drum, mai rapid, spre Capitală, oricând se va face, ar fi oricum un pas înainte pentru județul Suceava. Nu înțeleg de ce Gheorghe Flutur minte vorbind despre autostradă în loc să vorbească despre cea ce scrie în documente: drum expres.

În facsimil găsiți comunicatul de presă al CNAIR privind semnarea contractelor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și ale proiectelor tehnice necesare construcției drumurilor expres Pașcani – Suceava și Suceava – Siret.

 


Next Post

Mihai Lupu de la PNL face propagandă mincinoasă cu poze de la Chernobyl, zicând că sunt din Constanța. ( POZE)

Pasărea mălai visează! Domnule Lupu, vă recomand să nu mai folositi poze de la Chernobyl  (vezi poze)  ca si cum ar fi din Constanta. Uneori când ajungi să ți se șoptească la ureche tot felul de minciuni, ajungi să le crezi. Așa și cu domnul Mihai Lupu.  La fel e și cu […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!