Băiețel mort în ziua care împlinise 3 ani, când toată familia sărbătorea la masă.

Sharing is caring!

Un băiețel a murit în ziua în care a împlinit 3 ani, după ce s-a împușcat accidental cu o armă adusă în casă de una dintre rudele venite la petrecerea aniversară.
Arma de foc aparținea unei rude venite la aniversarea lui.
Copilul a crezut că e o jucărie, așa că a apăsat pe trăgaci și s-a împușcat.
Tragedia s-a produs la orele amiezii, în locuința familiei din Porter, Texas. Autoritățile chemate la locul tragediei l-au găsit pe cel mic cu o rană în piept, provocată prin împușcare.


“Familia și prietenii s-au adunat pentru a sărbători ziua de naștere a copilului de trei ani și, în timp ce jucau cărți, au auzit un foc de armă”, a declarat biroul șerifului din Montgomery, într-un comunicat publicat pe rețelele de socializare, scrie abcnews.go.com.

„Copilul a fost găsit cu o plagă împușcată în piept”, se mai arată în comunicat.

Anchetatorii au aflat că cel mic ar fi găsit pistolul pe jos, după ce i-a căzut din buzunarul unui membru al familiei.c

Copilul a fost transportat de urgență la spital, însă a murit în cele din urmă.

Anchetatorii nu au dezvăluit circumstanțele legate de modul în care membrul familiei și-a pierdut arma la petrecere, și nici nu au spus dacă proprietarul armei a acționat într-o manieră necorespunzătoare sau iresponsabilă atunci când a venit vorba de asigurarea armei de foc.Next Post

O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul

O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul într-un moment în care a fost lăsat nesupravegheat. Tragedia s-a petrecut într-o casă din Hamilton, Noua Zeelandă. Bebelușul a fost atacat de Rottweiler într-un moment în care tânăra mamă l-a lăsat nesupravegheat […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!