Breaking News | Draga Olteanu Matei a murit. Actrița avea 87 de ani

Sharing is caring!

Marele regret avut de Draga Olteanu Matei a fost dezvăluit chiar de iubita artistă, care a făcut dezvăluiri inedite cu puțin timp înainte să moară. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea a și-ar fi dorit aceasta să devină, de fapt. Declarațiile pe acest subiect le-a făcut în clipa în care a împlinit 85 de ani.

”Mă simt nemaipomenit de bine. Am impresia că sunt în rai. (…) Dor o să-mi fie dor întotdeauna de Bucureşti. Căci acolo sunt rădăcinile mele, este satul meu natal, dar vreau să-l păstrez în suflet aşa cum l-am avut întotdeauna: frumos, cald, ca un sat natal. Aşa rămâne Bucureştiul pentru mine. Altminteri, vreau să-ţi spun că sunt foarte fericită că am venit la Piatra Neamţ. L-am descoperit în 1958, când am venit într-un turneu cu ”Reţeta Fericirii”. Şi când am văzut casa în care a locuit soţul meu, m-am îndrăgostit.”, a spus iubita artistă, conform okmagazine.ro.

Marea actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti a acordat un interviu Televiziunii Române în care a vorbit despre actuala ei stare de sănătate, mărturisind că este energică şi încrezătoare în viitor. Draga Olteanu Matei a mărturisit că, de fapt, ea şi-a dorit să se facă dansatoare, însă mama sa a fost cea care s-a pus în calea dorinţelor ei.”N-am simţit (n.r. să se facă actriţă). M-am pomenit făcând. Am vrut să mă fac dansatoare, mama nu m-a lăsat. Nu a fost de acord, pentru că voia să-mi termin liceul, să dau la facultate. Am intrat în teatru în 1956, înainte de asta am făcut mult teatru de amatori, ca elevă.”, îşi aminteşte marea actriţă.

Povestind despre o întâmplare inedită din cariera sa, Draga Olteanu Matei a dezvăluit că a avut privilegiul de a se plimba cu maşina lui Ceauşescu, pe care, însă, nu-l cunoştea, întâlnindul, în cadru formal, de două ori.

”M-am plimbat cu însuşi maşina lui Ceauşescu, eram la Turnu Severin, cu spectacole de divertisment. Şi, la un moment dat, ne-au dus pe şantier, la Porţile de Fier 2, unde lucrau deţinuţi. Am recitat acolo, am stat cu ei, am băut un pahar de vin. Şi s-a pornit o furtună straşnică, ne-am adăpostit acolo, şi când am plecat ne-au dat maşina tovarăşului Ceauşescu, care trebuia să se ducă a doua zi să-l ia pe el de nu ştiu unde. Şi i-am zis şoferului <<Îţi dai seama cine sunt eu dacă merg cu maşina lui Ceauşescu?>>”, a povestit Draga Olteanu Matei.

Actriţa a mărturist atunci şi ce planuri de viitor are. Ea a mărturisit că ar avea de gând să facă o continuare a Coanei Chiriţa, rol care i-a marcat şi definit cariera actoricească.


”Chiar mă gândeam să mă apuc să scriu un monolog despre Chiriţa actuală. Acum avem destule coane Chiriţe care s-au englezit, care bat orizonturile pe unde vrei şi pe unde nu vrei. Astăzi, Chiriţa vorbeşte cu ”OK” la fiecare două cuvinte, spune ”mă duc să-mi aranjez look-ul, etc.”. Sunt destule expresii pe care aş putea să le folosesc pentru a face un cuplet ca lumea”, a mărturisit Draga Olteanu Matei.

Next Post

Când va fi înmormântată actrița Draga Olteanu Matei

Ana Monda, o apropiată a regretatei actriţe, a declarat, pentru AGERPRES, că sicriul cu trupul neînsufleţit va fi adus joi de la Iaşi şi va fi depus la Cinematograful “Mon Amour” din Piatra Neamţ, unde toţi cei care vor dori pot veni să îşi ia rămas bun. Duminică va fi oficiată […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!