Caramitru de la USR îi atacă pe susținătorii lui Pleșoianu: “Oameni săraci nu au bani sa meargă la mall-uri sau terase sau in City-break-uri”

Sharing is caring!

Andrei Caramitru a depașit de foarte mult timp orice limită a bunului simț. Individul care nu s-a remarcat prin nimic pana acum a ajuns sa rade de oamenii cu mai putini bani decat el. ”Nu înțeleg democrația, nu înțeleg ce înseamnă Europa, nu au bani sa meargă la mall-uri sau terase sau in City-break-uri”, a spus acesta facand referire la sustinatorii lui Liviu Plesoianu, oameni care strâng semnaturi pentru candidatura acestuia.

loading…

Andrei Caramitru lasa sa se inteleaga din postarea lui ca viitorul apartine doar celor care isi permit iar batranii sunt deja de domeniul trecutului. Dar nu e chiar asa deoarece daca nu erau unii ”batrani”, altii tineri nu aveau bani de studii in strainatate si case de milioane de euro.

Este adevarat ca Liviu Pleșoianu nu îi are ca sustinatori pe oamenii care au castigat bani buni din afaceri cu statul sau oameni din servicii dar asta e viata. Mesajul oribil postat de Andrei Caramitru este mai jos.

”Imaginea asta este tristă. Oamenii ăștia – care se implica pentru un clovn ca Pleșoianu – nu o fac din prostie. O fac din disperare. Ei sunt marii perdanți ai ultimilor 30 de ani. Se simt profund pierduți intr-o lume care merge prea repede înainte pentru ei. Nu înțeleg democrația, nu înțeleg ce înseamnă Europa, nu au bani sa meargă la mall-uri sau terase sau in City-break-uri. Și – cel mai important – nu se simt respectati de nimeni. Toți rad de ei.

Și atunci ce fac? Se revolta. Și ei vor sa schimbe sistemul. Însă intr-o direcție care le e familiara. Cea de dinainte de anii 90. Când erau tineri, când aveau o slujba, poate stupida și mizera intr-o uzina, dar se simțeau respectati (erau “oamenii noi”, cei care construiau “victoria socialismului”). Acum simt ca societatea din orașe îi exclude.

Cred ca politicienii din zona noastră ar trebui sa le arate ca și ei există. Ca ii respecta. Sa ii aducă cu mintea spre Europa. Pentru ca sunt foarte multi. Dacă nu – ei își vor cauta salvarea de la mincinoși nenorociti ca Pleșoianu, Cumpanasu sau Dragnea. Sau un viitor Erdogan de România. Și vom avea cu totii mari probleme”, a scris Andrei Caramitru.

 Next Post

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, la întâlnirea cu PSD Diaspora, că Guvernul încearcă să facă tot posibilul ca românii să se întoarcă în ţară.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, la întâlnirea cu PSD Diaspora, că Guvernul încearcă să facă tot posibilul ca românii să se întoarcă în ţară şi a subliniat că mulţi dintre aceştia au plecat din România din perioada 2005 – 2007 şi “atunci când se închideau şcoli, spitale, se […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!