Codrin și Șerban Nicolae contestă cu probe! Acuzație: ”Furt electoral, 1.500.000 voturi!”

Sharing is caring!


Codrin Ștefănescu preia datele și aruncă bomba: la alegerile din 26 mai s-au ”șterpelit” 1,5 milioane de voturi” – de aici și victoria PNL!
BUCUREȘTI, 14 iunie – Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”La oameni noi, aritmetică nouă, nu? Au intrat în secția asta din Bruxelles 1673 de români care au ștampilat 5341 de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare! Baconschi, urmașii tăi îți fac cinste!”.

Acesta este textul publicat aseară de jurnalistul Radu Herjeu, membru CNA, alături de un facsimil după un proces verbal de la o secție de votare din diaspora, din Bruxelles.

Din document rezultă o neconcordanță totală atât între numărul de votanți înscriși pe listă, considerat egal cu numărul participanților

Codrin Ștefănescu, a citit documentul din secția de votare de la Bruxelles, acolo unde au fost 1673 de alegători care s-au prezentat la urne, tot atâți apar pe lista suplimentară – iar la final au fost contorizate… 5234 de voturi!

Mai mult, nici măcar ”cheia” nu se respectă, pentru numărul total de voturi exprimate trebuia să fie mai mic sau egal decât ”numărul total ale alegătorilor care s-au prezentat la vot” minus ”numărul de voturi nule”.

Adică singura ”cheie” a procesului verbal nu se verifică! Dar votul… e valabil!?

Codrin Ștefănescu preia datele și aruncă bomba: la alegerile din 26 mai s-au ”șterpelit” 1,5 milioane de voturi” – de aici și victoria PNL! Cum ajunge la această cifră și ce socoteală face Codrin? Vom afla detalii, probabil.

”Pentru grupul acesta s-au șterpelit 1,5 milioane de voturi!”, scrie Codrin. ”Ca să joace astăzi rolul de “mari învingători”! Să semneze pact, să-și bea șampania și să se promulge singuri ca stăpâni ai țării ! Iar noi ne facem că nu pricepem…”!

Șerban Nicolae postează procesul verbal de la alegerile pentru Parlamentul European de la secția de votare nr. 32 Bruxelles și comentează ironic:

”E o posibilă explicație a aglomerației la unele secții din diaspora”, scrie Șerban Nicolae. ”Oamenii nu puteau intra să voteze din cauza numărului de trei ori mai mare de buletine de vot care ocupaseră secția de votare”.

În plus, Șerban Nicolae contabilizează ”Un vot la fiecare 9,5 secunde, timp de 14 ore neîntrerupt”.

Next Post

Ludovic Orban, inculpat pentru ca ar fi cerut 50.000 de euro de la un om de afaceri ca sa-si plateasca aparitii la TV .

Ludovic Orban a anuntat la iesirea de la DNA ca a fost pus sub inculpare sub control judiciar si ca, de aceea, renunta la candidatura pentru Primaria Bucurestiului. De asemenea, liberalul a spus ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si din pozitia de prim-vicepresedinte al […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!