CODRIN ȘTEFĂNESCU: “DUMINICĂ VOM FACE UN ANUNŢ EXTREM DE IMPORTANT PENTRU MILIOANE DE ROMÂNI PRIN VOCEA PREŞEDINTELUI PARTIDULUI, LIVIU DRAGNEA!”

nemteanul

Sharing is caring!
Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, anunță pentru duminică o ședința de Comitet Executiv în urma căruia se va face un anunț extrem de important prin vocea liderului PSD, Liviu Dragnea, informează agerpres:

“Conducerea PSD se va întruni în şedinţă de Comitet Executiv duminică. După şedinţă, va avea o întâlnire cu grupurile parlamentare de la Cameră şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare, în care avem de adoptat foarte multe lucruri importante. În primul rând bugetul. Vom avea nişte modificări legislative esenţiale. Şi, în acelaşi timp, vom face un anunţ extrem de important pentru milioane de români prin vocea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea, imediat după CEx”

Conform sursei citate, printre temele de discuţie ca prioritaţi numărându-se dezbaterile legislative din noua sesiune parlamentară și bugetul. Ședința va avea loc duminică cu începere la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Sursa gazeta romana


Next Post

Ministrul Toader se opune numirii lui Kovesi la Parchetul European .

Sharing is caring!ShareTweetPin112shares Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, anunță pentru duminică o ședința de Comitet Executiv în urma căruia se va face un anunț extrem de important prin vocea liderului PSD, Liviu Dragnea, informează agerpres: “Conducerea PSD se va întruni în şedinţă de Comitet Executiv duminică. După şedinţă, va avea […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!