Crimă în parc: Un bărbat a fost omorât, iar soția e în comă. Atacatorul a mai rănit grav 4 persoane în timp ce fugea de poliție

nemteanul

Sharing is caring!

Incidente violente în Făget, judeţul Timiş. Un bărbat e căutat de poliţie, după ce a ucis o persoană şi a rănit grav alte 5. Totul a început cu furtul unei biciclete, de la un cuplu care făcea sport, dimineaţa în parc. L-a înjunghiat mortal pe proprietar, iar soţia acestuia a ajuns în comă, la spital. Pentru a scăpa de poliţie, a furat o maşină. Apoi a înjunghiat un bărbat, a bătut alţi doi şi a lovit cu maşina furată o altă persoană. Atacatorul este căutat de polițiștii din Timiș la ora transmiterii acestei știri, informează Mediafax.Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers într-un sat din apropiere, unde a lovit un bărbat, iar apoi i-a furat mașina.

Agresorul ar fi lăsat în urma lui mai multe victime. Două în Făget, dintre care una decedată și una în comă care ar urma să fie adusă cu elicopterul la Timișoara. Alte trei persoane au fost rănite în localitatea Temerești și urmează să ajungă la Timișoara cu ambulanța, potrivit tion.ro.În localitatea Temerești, spun surse din cadrul anchetei, agresorul ar fi lovit cu mașina o persoană și a agresat alte două. Una dintre cele două victime agresate se pare că ar fi fost și ea înjunghiată.

Next Post

Dăncilă s-a RĂZBUNAT pe Șerban Nicolae

Sharing is caring!ShareTweetPin0shares Incidente violente în Făget, judeţul Timiş. Un bărbat e căutat de poliţie, după ce a ucis o persoană şi a rănit grav alte 5. Totul a început cu furtul unei biciclete, de la un cuplu care făcea sport, dimineaţa în parc. L-a înjunghiat mortal pe proprietar, iar […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!