Crimă la Piatra Neamț ,s-a răzbunat pe soția plecată la muncă în Italia: și-a omorât copilul de 16 ani și soacra, apoi a dat foc la casă .

nemteanul

Sharing is caring!
Dublă crimă în această dimineaţă, la Piatra Neamţ. Un tată şi-a ucis copilul şi pe fosta soacră, motivul fiind, se pare, răzbunarea. Fosta soţie, plecată la muncă în Italia, îl dăduse afară din casă.

Bărbatul s-a dus în această dimineaţă la casa unde locuiau copilul de 16 ani şi bunica acestuia, respectiv mama fostei sale soţii, scrie observator.tv. Nervos, i-a înjunghiat, apoi a dat foc la casă. Abia când au văzut flăcările, vecinii au sunat la 112, moment în care anchetatorii au descoperit dubla crimă.

Vecinii spun că omul era liniştit şi că nu îşi explică de ce a făcut asta. Doar că fusese dat afară din casă de fosta soţie, acesta fiind un posibil motiv al crimelor. Bărbatul de 40 de ani a fost reţinut.Gazetaromânească

 

Next Post

Investiție de 1,2 miliarde de euro pentru autostrada Iași – Târgu Neamț

Sharing is caring!ShareTweetPin121shares Dublă crimă în această dimineaţă, la Piatra Neamţ. Un tată şi-a ucis copilul şi pe fosta soacră, motivul fiind, se pare, răzbunarea. Fosta soţie, plecată la muncă în Italia, îl dăduse afară din casă. Bărbatul s-a dus în această dimineaţă la casa unde locuiau copilul de 16 ani şi […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!