Dăncilă s-a RĂZBUNAT pe Șerban Nicolae

Sharing is caring!

Încă o mare nemernicie! Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a fost demis din această funcţie în cadrul unei şedinţe CEx PSD de astăzi, 3 iulie, din cauza fricţiunilor cu noul preşedinte al PSD pe tema guvernatorului BNR.loading…

Viorica Dăncilă a început execuțiile oamenilor care nu au plecat capul în fața ei. Era de așteptat. Mai ales că a și candidat împotriva ei la Congres. Prin astfel de decizii, PSD se îngroapă singur. Probabil urmează deputatul Liviu Pleșoianu.


Pentru că nu a susţinut decizia coaliţiei de nominalizare a lui Mugur Isărescu pentru încă un mandat la şefia BNR, Şerban Nicolae a intrat în dizgraţia conducerii PSD şi a fost demis din funcţia de lider al grupului de senatori PSD. Cu alte cuvinte, Șerban Nicolae a trebuit să plătească pentru demnitatea de care a dat dovadă.

loading…

„Niciun senator nu a exprimat o asemenea susţinere. De altfel, erau circulate mai multe informaţii, nu erau foarte corecte, cum că domnul Mugur Isărescu ar fi propunerea altor grupuri parlamentare sau ar avea susţinerea acestora.Niciun senator PSD nu a spus că îşi doreşte să îl susţină sau nu a găsit un argument pozitiv pentru a-l susţine pe domnul Isărescu. Nici nu ai un termen de comparaţie, dacă domnul Isărescu a fost guvernatorul BNR în ultimii 30 de ani nu avem cu ce compara decât cu propria prestaţie. La ora actuală este în exerciţiul unui mandat dat de parlamentarii PSD”, a precizat Şerban Nicolae când a fost întrebat dacă îl va susţine pe Mugur Isărescu.

sursa:atitudinea

Next Post

GELU VIȘAN : ADUNARE PUBLICA 14 IULIE 2019, ORA 18.00, PIATA UNIVERSITATII PENTRU Legea Fundamentala GOALA .

ADUNARE PUBLICA 14 IULIE 2019, ORA 18.00, PIATA UNIVERSITATII PENTRU Legea Fundamentala GOALA In data de 3 iulie 2019 Curtea Constitutionala a Romaniei, singura institutie competenta sa decida daca in ansamblul normativ general, Constitutia Romaniei este respectata ca si lege fundamentala si universal aplicata, emite o decizie contrara elementelor definitorii  […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!