Doi îndrăgostiți au ieşit la plimbare cu barca, omorâți pe Lacul Garda din Italia. Fata a fost găsită mutilată, la 100 de metri adâncime.

Sharing is caring!

Sfârşit tragic pentru un cuplu de îndrăgostiţi din Italia, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Umberto şi Greta se plimbau pe lacul Garda din Salo, în Brescia, când micuţa lor barcă din lemn a fost spulberată de o ambarcaţiune cu motor. Doi turişti germani sunt cercetaţi pentru omor.

Potrivit ANSA, trupul neînsufşeţit al tânărului de 37 de ani a fost găsit în barcă duminică dimineaţă, puţin înainte de ora 5.00. La faţa locului au intervenit carabinierii din Brescia, dar şi Garda de Coastă, care au constatat că ambarcaţiunea prezenta urmele unui impact violent.

În barcă, oamenii legii au mai găsit hainele unei femei, iar martorii au povestit că împreună cu Umberto se mai afla o studentă de 25 de ani, Greta Nedrotti, din Toscolano-Maderno. Pentru polițiști a fost imediat clar că cei doi tineri au fost victime ale unui accident nautic, având în vedere că barca lor prezenta “daune de impact” considerabile.

A fost declanșată o amplă operațiune de căutare în lacul Garda și, după mai multe ore, scafandrii au găsit cadavrul fetei. Era în fața portului Portese, la aproape o sută de metri adâncime. Picioarele îi erau parțial amputate, semn al impactului teribil între cele două ambarcațiuni.

Imediat, anchetatorii, coodonați de procurorul adjunct Maria Cristina Bonomo, au demarat cercetările pentru găsirea bărcii cu motor care a provocat tragedia și a celor care se aflau la bord și au fugit de la locul accidentului.

Doi turiști germani, acuzați de omor după tragedia de pe lacul Garda

Potrivit La Stampa, responsabili pentru nenorocire ar fi doi turiști germani, care închiriaseră barca cu motor sâmbătă seară. Ei au fost săltați de la hotelul unde erau cazați și duși la audieri. “Era întuneric”, au justificat cei doi indivizi, care acum sunt cercetați pentru infracțiunea de omor.

Investigațiile sunt în desfășurare, pentru reconstituirea dinamicii exacte a accidentului. Între timp, cei doi suspecți au fost supuși unui test de alcoolemie. Procurorul din Brescia așteaptă acum rezultatele analizelor de sânge, care vor dezvălui dacă nemții au fost beți în momentul accidentului.

Next Post

Orşova: Patru sportivi care se aflau într-un caiac pe Dunăre, loviţi în plin de o şalupă | VIDEO

Patru sportivi care se aflau într-un caiac au fost loviţi în plin de o şalupă pe Dunăre, marți, în zona Orşova. Cel care a provocat accidentul a fugit de la faţa locului şi este căutat de poliţie. Cele patru persoane care se aflau în caiac au reuşit să se ferească […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!