Drama unor copile din Brăila, obligate de iubiţi să se prostitueze:

Sharing is caring!

Patru copile din Brăila, cu vârste între 14 şi 17 ani, au trăit o adevărată dramă, timp de mai bine de un an, după ce au fost obligate de iubiţi să se prostitueze în mai multe judeţe, în unele cazuri chiar şi fără prezervativ.

Procurorii DIICOT Galaţi i-au trimis în judecată pe cei doi proxeneţi care le-au bătut, umilit şi obligat să se prostitueze.Conform anchetatorilor, în perioada mai 2017 – noiembrie 2018, Cezar Marian Şaim, zis şi ‘Botu’, şi Alexandru Balaşca, zis şi ‘Ducu’, le-au recrutat pe cele patru fete prin metoda ‘Loverboy’.

Procurorii au arătat că fetele nu erau considerate de proxeneţi fiinţe umane, ci doar bunuri de care se puteau debarasa în orice moment.

Mai mult, proxeneţii se refereau la fete drept: ‘murături’, ‘giorsete’ sau ‘infecţii’.

Fete răpite, bătute şi lăsate însărcinate pentru a se prostitua

Procurorii au arătat că, în cazul lui Şaim, unele fete au fost lăsate însărcinate, iar apoi copiii erau luaţi în grijă de proxenet.

În acelaşi timp, tinerele erau trimise să se prostitueze în străinătate, ‘spre binele copiilor’.

Anchetatorii au descoperit că Şaim şi complicii săi din Brăila şi-au început activitatea încă din anul 2013. Mai multe fete au fost obligate să se prostitueze în ţări precum Belgia, Irlanda sau Marea Britanie.

Într-o conversaţie telefonică, interceptată de procurori, proxeneţii se refereau la fete drept nişte ‘murături’ sau ‘gunoaie’.

– Şaim Cezar: Îs două… două murături şi aia şi aialaltă, ai înţeles? Şi are să-mi facă mie nişte plăţi aşa, că-mi trebuie, că aşa vreau eu.

– Bărbat: Are să-ţi dea nişte bani. Păi aşa, fii mai explicit.

– Şaim Cezar: Nu are să-mi dea nişte bani că i-am dat, vreo datorie ceva. Vreau eu aşa nişte bani de la ea.

– Bărbat: A, vrei tu nişte bani aşa.

– Şaim Cezar: Da…

– Bărbat: Păi îţi dai şi tu seama acuma. Că dacă acuma-i cu omul ăsta, tu ai mai da banii la cineva? Nimeni n-ar mai da banii, nu?

– Şaim Cezar: Îţi dai seama mă? Păi da’ şi ea a încercat să-mi facă rău. (…) Hai mă, dă-le dracu’ de infecţii, de gunoaie. (…) O prind, îi trag un picior şi-i dau drumul. Nu vreau niciun ban de la ea, dă-o  dracu’ de infectă! Atâta tot.
– Bărbat: Vrei să o baţi să-ţi faci plăcerea, nu?

– Şaim Cezar: Să-i trag eu, da un picior, uite aşa!.

Obligate să se prostitueze fără să se protejeze

Într-o altă convorbire telefonică interceptată de procurori în cazul lui Şaim, anchetatorii au descoperit că una dintre fetele obligate să se prostitueze la stradă, a fost pusă de proxenet să întreţină relaţii intime fără să se protejeze, notează obiectivbr.ro.

– Tânără: Ce faci?

– Şaim: Te sun eu, da?

– Tânără: Păi vreau şi eu să-mi aduci şi mie două din ălea! Că nu mai am.

– Şaim: Ce…? A! Hai că îţi aduc eu acuma! (…) Ia şi fă aşa, până îţi aduc eu, da puiule?

– Tânără: Da, hai!

– Şaim: Faci aşa, n-are problemă! Te uiţi şi tu la… să fie mai curaţi, da?

– Tânără: Da.

– Şaim: Bine, puiul meu. Hai!

– Tânără: Te pup, pa!


Next Post

Guvernul începe să dea bani pentru grădiniţele cu program sportiv. Cum pot fi obţinuţi cei 500.000 de euro

Guvernul va începe să acorde, din acest an, ajutoare de stat de până la 500.000 de euro pentru construirea, amenajarea şi dotarea a 1.000 de grădiniţe cu profil sportiv, prin programul „ – investim în copii, investim în viitor”. Schema de ajutor, cu un buget total de 500 de milioane […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!