Emilia Arcan va conduce APP Neamț în partidul lui Dragnea.

Sharing is caring!

Emilia Arcan nu s-a dezis niciodată de Liviu Dragnea. Senator și chestor al Senatului, a renunțat la toate funcțiile când i s-a cerut să facă asta. Este membră a Alianței Pentru Patrie de la început și coordonează, alături de colegii ei, Organizația Județeană APP Neamț.„Guvernantii, oamenii politici si-au batut joc de tot ce este romanesc, de sperantele noastre de visurile copiilor nostri, de viata noastra. Impreuna trebuie sa luptam pentru revenirea la normalitate, pentru o Romanie mai puternica, alaturi de Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu!”, a anuntat fosta pesedista.

Arcan a demisionat anul trecut din PSD pentru a candida din partea partidului lui Ponta, Pro Romania, la sefia CJ Neamt. Ea s-a declarat indignata atunci ca PSD Neamt, condus de Ionel Arsene, l-a ales pe Razvan Cuc de la Giurgiu pentru a candida la Primaria Piatra-Neamt.

„Exista insa lucruri peste care nu se poate trece: atunci cand din motive obscure, particulare, vezi ca partidul, prin reprezentant, este pe cale sa ia o decizie profund gresita. (…) Nu vad cu ce am gresit cand am afirmat ca nu este normal ca organizatia municipala sa nu promoveze un om din Piatra Neamt spre o candidatura si ca nu vad ce sanse ar putea avea un om care nu cunoaste nici macar cartierele din oras. Mi s-a reprosat acest lucru si… nu numai acesta, de aceea am hotarat, considerand ca am dreptate, sa-mi dau demisia din PSD”, a spus Arcan anul trecut.

La trei zile dupa demisia din PSD, Emilia Arcan a fost desemnata candidat PRO Romania la Consiliul Judetean Neamt.
Next Post

Doi tineri, studenți la Medicină, au fost găsiți morți într-o vilă din Iaşi. Cadavrele ar fi fost incendiate, anchetatorii iau în calcul un dublu asasinat.

Cadavrele a două persoane au fost găsite, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial de la marginea Iaşiului, anchetatorii luând în calcul un dublu asasinat. “Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!