Enel ar putea deschide peste 700 de staţii electrice în România: Vrem o reţea la nivelul ţării, nu doar unde suntem noi prezenţi

Sharing is caring!

Italienii de la Enel ar putea investi în următorii 3-4 ani circa 15 de milioane de euro în staţii electrice în România, planuri mai concrete urmând a fi anunţate la mijlocul lunii noiembrie, scrie ZF.

În contextul în care Enel are pentru 2022 un plan de 300 de milioane de euro pentru montarea a 14.000 de staţii în Italia, prin intermediul investiţiei din România italienii ar putea ajunge la o reţea de peste 700 de staţii pe plan local, potrivit estimărilor ZF.
“Este mult interes şi în zona constructorilor auto prezenţi în România. Planurile pot varia mult şi în funcţie de modul în care răspunde piaţa, dar este posibil ca în următorii 3-4 ani să realizăm investiţii de 15 de milioane de euro. Nu vrem o reţea doar în zona în care suntem noi activi pe zona de distribuţie, ci vrem să fim peste tot în România. Veţi putea merge de la nord la sud şi de la est la vest cu maşina electrică”, a declarat Francesco Venturini, directorul Enel X, divizia de soluţii inteligente a grupului Enel.

Sursă: Mediafax
Next Post

Elevi bătuţi şi tâlhăriţi de tineri rromi în incinta şcolii din Vânători-Neamţ

Mai mulţi părinţi ne-au adus la cunoştinţă că le-au fost copiii bătuţi şi tâlhăriţi, în incinta Liceului Tehnologic „Arhimandrit Chiriac Nicolau” din comuna Vânători-Neamţ. „Rromii tineri au început să-şi facă de cap prin comună, iar acum şi prin şcoala din centrul comunei. Bat copii şi-i tâlhăresc. Nici acum nu există […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!