PENTRU

Legea Fundamentala GOALA

In data de 3 iulie 2019 Curtea Constitutionala a Romaniei, singura institutie competenta sa decida daca in ansamblul normativ general, Constitutia Romaniei este respectata ca si lege fundamentala si universal aplicata, emite o decizie contrara elementelor definitorii  democratiei si respectarii drepturilor inviolabile ale omului, astfel incat reuseste sa incalce in mod violent si evident principiile nationale democratice.

Printr-un paradox plenar, CCR decide, referindu-se astfel la cauzele judecate de Completurile de 3 judecatori ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie: (..)

220w, https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_137/https://ochr.ro/wp-content/uploads/2019/07/PROTOCOL-137×187.jpg 137w, https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_730/https://ochr.ro/wp-content/uploads/2019/07/PROTOCOL.jpg 730w” data-src=”https://cdn.shortpixel.ai/client/q_glossy,ret_img,w_220/https://ochr.ro/wp-content/uploads/2019/07/PROTOCOL-220×300.jpg” data-sizes=”auto” />

 

”Cauzele înregistrate pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție și soluționate de aceasta în primă instanță anterior Hotărârii Colegiului de conducere a Înaltei Curți de Casație și Justiție nr.14 din 23 ianuarie 2019, în măsura în care nu au devenit definitive, urmează a fi rejudecate, în condițiile art.421 pct.2 lit.b) din Codul de procedură penală, de completurile specializate alcătuite potrivit art.29 alin.(1) din Legea nr.78/2000, astfel cum a fost modificat prin Legea nr.161/2003

Per a Contrario, intelegem ca alte cauze decat cele ce nu sunt definitiv judecate, devin constitutionale, legale si de neatins. Adica, aceleasi complete, neconstitutionale astazi, sunt pentru unii muma, pentru altii ciuma, depinzand doar de factorul temporo-spatial al hazardului unei legi fundamentale aplicate aleatoriu.

Completele de prima instanta reprezinta autoritatea de judecata a fondului cauzei, completele instantelor de apel, reprezentand autoritatea judecatoreasca de control a judecatii de fond.
Daca instanta de control nu a sesizat incompetenta completelor de judecata din fondul cauzelor si implicit nu a constatat nulitatea absoluta a actelor intocmite de acestea, nu este in mod automat incalcat in mod flagrant dreptul la un proces echitabil ?

 

Conf Art. 281, CAPITOLUL V, NCPP

 

Nulităţile absolute

 

(1) Determină întotdeauna aplicarea nulităţii încălcarea dispoziţiilor privind:

 

  • a) compunerea completului de judecată;(…)

 

 

OCHR considera decizia CCR o incalcare paradoxala a Legii Fundamentale, act normativ pe care se bazeaza intreg sistemul legislativ si coercitiv al acestei natiuni, astfel ca solicita atat public cat si oficial, extinderea acestei decizii asupra tuturor cauzelor judecate de completele declarate astazi neconstutitionale, exprimare publica in ziua de 14 iulie 2019 prin mitingul organizat in Piata Universitatii incepand cu ora 18.00.

Aceasta adunare publica este aprobata prin protocolul cu numarul 1753431/3978/11.07.2019 incheiat intre OCHR si PMB. 

“Părțile au dreptul la un Proces Echitabil”
ART 21, alin (3) din Constituția României.
Dumneavoastră ați avut impresia că nu vă afectează.
Ieri am avut dovada unei Justiții Corupte până-n măduvă, care acționează contra cetățenilor români și în favoarea mafiei și intereselor străinilor.
Ați avut impresia că nu vă atinge! Aceasta nu este Justiție, este Batalion de execuție la comandă.
Bineînțeles că politicienii tac mâlc, speriați și de umbra lor, ca nu cumva să se le facă vreun dosar și să supere ocupantul străin.
Timp de șaisprezece ani, Completurile de trei Judecători au Judecat Încâlcând Legea!
S-a putut, pentru că Ei fac ce vor. Când s-a aflat, judecătorii CCR au spus că doar cei care sunt în buza prăpastiei mai au dreptul să fie rejudecați. Pentru ceilalți, Judecați ilegal,
Justiția Ilegală este “dreaptă” (?!?!)
Nu există stat în lume, nici măcar dictaturile, care să procedeze astfel!
Toate, dar absolut toate hotărârile ILEGALE ale Completurilor de trei judecători trebuie anulate și toate Procesele Trebuie REJUDECATE!
Da, inclusiv procesul lui Liviu Dragnea, unul dintre miile de Deținuți Politici ai României, dar și procesele tuturor celorlalți.
Continuăm să ne batem cu nedreptatea din România!
Continuăm să ne batem pentru Dreptate!
Societatea Civilă este alături de Noi!
Una dintre cele mai puternice Asociații Europene pentru Apărarea Drepturilor Omului,
O.C.H.R.
s-a alăturat din primul moment Demersului nostru!
O.C.H.R.
VĂ INVITĂ,
pe toți cei care vreți ca Legea și Constituția să se respecte în această țară să vă alăturați Protestului nostru pentru
REJUDECAREA TUTUROR PROCESELOR JUDECATE DE COMPLETURI DE TREI JUDECĂTORI NELEGALE!

Protestul va avea loc Duminică, 14 Iulie 2019 începând cu ORA 18:00, în Piața 21 Decembrie 1989- Zona Fântâni.

Vă așteptăm pe toți cei care mai credeți în Dreptate în această țară!

Pentru detalii și reprezentare media:
Eugen Chiracu: Președinte O.C.H.R
Gelu Vișan: membru OCHR
Iosefina Pascal: Purtător de cuvânt al Mitingurilor pentru Dreptate.
George Harabagiu.

Vă așteptăm Duminică la ora 18:00!