Guvernul PNL-USR, suspect de mușamalizarea cauzelor incendiului de la ATI

Sharing is caring!

După cum știe toată lumea, la secția ATI a spitalului județean Neamț a avut loc cea mai mare tragedie a sistemului medical din România. Un incendiu a luat viața a 10 pacienți. Asta s-a întâmplat în noiembrie 2020. A trecut decembrie 2020, a venit ianuarie 2021, februarie 2021, martie 2021 și acum suntem în luna aprilie 2021.

În tot acest timp scurs de la tragedie, guvernul PNL-USR care are în subordine Ministerul Justiției, Ministerul Sănătății, ISU și toate instituțiile au blocat orice informație:

  1. nu ni se permite nici acum să vedem raportul ISU întocmit cu ocazia controlului efectuat înaintea incendiului
  2. nu ni se permite nici acum să vedem raportul dat ministerului despre incendiul de la ATI Piatra-Neamț
  3. nu ni se permite nici acum accesul la absolut niciun raport preliminar al cercetării penale
  4. nu ni s-a oferit nicio dată oficială, nici măcar despre posibila cauză a incendiului
  5. nu ni se permite nici acum să vedem locul unde a avut loc tragedia, deși cercetarea la fața locului s-a terminat (totul e sigilat)

Guvernul a secretizat totul într-un așa hal de nu s-a mai văzut vreodată în România ultimilor 30 de ani.

Suspiciunea noastră este că guvernul știe că este vinovat și este foarte speriat, deoarece există dovezi solide că oamenii din instituțiile subordonate acestui guvern cunoșteau exact situația de la ATI Piatra-Neamț, cunoșteau perfect pericolul, cunoșteau condițiile, știau tot și cu toate acestea au cerut extinderea ATI.

Suspicionăm că se dorește să se ascundă adevăratele cauze și să se găsească doi-trei amărâți care să fie trași la răspundere. Unul care nu a avizat cu zece ștampile extinderea ATI, vreun electrician care a pus un prelungitor că nu avea altă soluție, vreo asistentă care nu a făcut nu știu ce etc.

Suspicionăm că din cauza acestei operațiuni de mușamalizare a adevăratelor cauze totul este ținut secret și nu este permis nimănui nici măcar să intre în zona unde a avut loc tragedia.

Next Post

Oros distruge FERMIERII: DSVSA interzice vânzarea cărnii de la mieii sacrificați la stână sau în gospodărie

Ministrul Agriculturii Adrian Nechita Oros face pași mari în asaltul final asupra distrugerii fermierului român. Sub spectrul unor norme europene și prin argații săi din diferite instituții ale statului impune legi absurde care duc la distrugerea agriculturii românești și a tradițiilor noastre milenare. Am ajuns ca pe timpul comuniștilor să […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!