ILUMINATUL PUBLIC ÎN MUNICIPIUL PIATRA-NEAMȚ – SABOTAT DE CONSILIERII PNL

Crutan Delia

Sharing is caring!

Atragerea fondurilor europene ar trebui să fie o prioritate pentru toți cei ce doresc dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț și creșterea calității vieții cetățenilor.

Pentru  atragerea acestora, municipalitatea a realizat un proiect care prevede înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu lămpi moderne cu tehnologie LED, realizarea unui sistem de telegestiune a corpurilor de iluminat și extinderea sistemului de iluminat public în cartierul Pietricica, pe 11 străzi, precum și echiparea a 30 de treceri de pietoni cu dispozitive moderne pentru persoanele cu dezabilități.Din păcate, consilierii județeni liberali, care ar trebui să acționeze în interesul pietrenilor, au decis să saboteze acest proiect extrem de important pentru municipiul Piatra-Neamț.

Când este vorba despre interesul cetățenilor care i-au votat și proiectele de dezvoltare, aleșii noștri, putere și opoziție, ar trebui să-și dea mana.

Este de neconceput ca astfel de proiecte de interes general  să fie sabotate…Să sperăm că vor lăsa la o parte divergențele și consilierii PNL vor merge la ședința extraordinară a Consiliului Județean, ca niște politicien responsabili care ar trebui să fie, și vor vota în favoarea proiectului de iluminat public, o investiție ce se va realiza cu fonduri europene.

 

Next Post

Nemțenii din Europa sprijiniți de Ministerul Românilor de Pretutindeni .

O delegație a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni a efectuat în perioada 17-19 noiembrie o vizită de lucru în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în condițiile celor mai recente evoluții privind procesul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit) și a nevoii de informare […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!