Ionel Arsene: Astăzi am verificat cum se derulează lucrarea de asfaltare a drumului județean DJ 155 C, care asigură accesul către Mănăstirea Neamț .

nemteanul

Sharing is caring!

“Astăzi (24 mai-n.r.) am verificat cum se derulează lucrarea de asfaltare a drumului județean DJ 155 C, care asigură accesul către Mănăstirea Neamț. Este o lucrare de întreținere; se toarnă covor asfaltic pe o lungime de 4 kilometri.
Proiectul face parte din programul de reabilitare a accesului către toate așezămintele monahale din județ și voi urmări personal ca acest lucru să se realizeze în cel mai scurt timp posibil.

Anul trecut s-a pus la punct accesul către Mănăstirea Sihăstria, unde s-a turnat covor asfaltic pe o lungime de 7,5 kilometri.

În paralel cu lucrarea de la Mănăstirea Neamț și din multe alte locuri din județ, astăzi se toarnă covor asfaltic și pe drumul județean DJ 207B, care leagă comunele Săbăoani și Cordun. Ca urmare a implementării unui proiect european, un segment de drum, lung de 1,6 kilometri, rămăsese nemodernizat pentru că nu s-a putut interveni la momentul executării lucrării inițiale.

Am promis că în timpul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean se vor asfalta 90% dintre drumurile din județul Neamț și după cum vedeți mă țin de cuvânt!”, a precizat Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt.

 

Next Post

Modalitate de vot. Amenzi pentru fotografierea buletinului de vot. Închisoare pentru împiedicarea dreptului la vot.

Sharing is caring!ShareTweetPin0shares“Astăzi (24 mai-n.r.) am verificat cum se derulează lucrarea de asfaltare a drumului județean DJ 155 C, care asigură accesul către Mănăstirea Neamț. Este o lucrare de întreținere; se toarnă covor asfaltic pe o lungime de 4 kilometri. Proiectul face parte din programul de reabilitare a accesului către […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!