Ionel Arsene :Decizia Guvernului PNL de a tăia banii copiilor cu handicap este incalificabilă!

nemteanul 1

Sharing is caring!

Decizia Guvernului PNL de a tăia banii copiilor cu handicap este incalificabilă! Constat că ceea ce s-a întâmplat în Neamt, s-a întâmplat în mai multe județe, a scris pe facebook președintele CJ Neamt, Arsene Ionel.


Sunt 18-19 județe unde guvernul Orban a tăiat fondurile pentru copiii cu handicap, care a dat publicității pe facebook și documentul oficial prin care guvernul PNL a tăiat fondurile.

Mai exact, după trei ani în care județul Neamt a primit fonduri importante de la Guvernul PSD, ne trezim acum cu o rectificare bugetară negativă, cu minus 189 000 lei. Ceea ce este incredibil este că banii au fost tăiați de la capitolul ”Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special”, mai exact sumele care presupun alocația zilnică de hrană, bani pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, etc.One thought on “Ionel Arsene :Decizia Guvernului PNL de a tăia banii copiilor cu handicap este incalificabilă!

  1. Nu și asa suntem la marginea gropii a trebuit sa dea un șut sa ne arunce direct în gaura gropii. Nu va e rușine cum sa tăiați pensiile copiilor oamenilor pe baza de handicap. Și asa e traiul vai de mama lui.

Comments are closed.

Next Post

Klaus Monakis sustine porcii vietnamezi : Animale de Companie pentru toti patriotii

Sharing is caring!ShareTweetPin0sharesDecizia Guvernului PNL de a tăia banii copiilor cu handicap este incalificabilă! Constat că ceea ce s-a întâmplat în Neamt, s-a întâmplat în mai multe județe, a scris pe facebook președintele CJ Neamt, Arsene Ionel. Sunt 18-19 județe unde guvernul Orban a tăiat fondurile pentru copiii cu handicap, […]

Subscribe US Now

error: Content is protected !!