Ionel Arsene: „Județul Neamț a înregistrat în 2019 cea mai mare creștere a produsului intern brut din țară”

Sharing is caring!

FAPTE, NU VORBE!

Mă bucur că toate eforturile pe care le-am depus pentru a atrage bani în județul nostru, implementând foarte multe proiecte și creând numeroase locuri de muncă, au dus la un rezultat spectaculos al economiei nemțene!

Neamțul a înregistrat în 2019 cea mai mare creștere a produsului intern brut din țară, conform topului întocmit de către Comisia Națională de Prognoză. Este una dintre cele mai fericite situații în care s-a aflat vreodată zona noastră și se datorează, în cea mai mare parte, contextului favorabil creat de Guvernarea PSD!

Sunt fericit să mă aflu în fruntea unui județ care este prins într-o asemenea statistică. Neamțul și Bacăul au înregistrat cele mai mari creșteri ale PIB în 2019, cu procente de 7% și 6,6% față de 2018, la nivel național procentul fiind de 4%.Iată, dragi nemțeni, în ce s-au materializat numeroasele drumuri la București, cu teancuri de proiecte, în ultimii ani! Asta înseamnă „Fapte, nu vorbe!“ și pentru asta mulțumesc colegilor din Guvernarea PSD și dumneavoastră, cei care prin susținerea manifestată mă motivați să lupt pentru județul nostru!

Sursa: neamtpolitic.roNext Post

Premierul Orban anunță PROROGAREA legii prin care alocațiile copiilor se DUBLEAZĂ

Premierul Ludovic Orban a anunțat prorogarea legii privind dublarea alocațiilor copiilor. Asta după ce executivul Orban a încercat să blocheze legea, dar președintele Klaus Iohannis a declarat că nu va bloca legea, ci o va promulga. “Noi suntem puși  în situația de a găsi bani pentru că nu există fonduri.  […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!