Ionel Arsene: Nu am primit nimic de la Ministerul Sănătăţii pentru Spitalul Judeţean Neamţ

Sharing is caring!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene (PSD), a acuzat Guvernul şi Ministerul Sănătăţii că nu a sprijinit cu nimic Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, de la începutul epidemiei cu virusul Covid-19, scrie Agerpres.

“Din sutele de milioane cheltuite de Guvern pentru materialele necesare luptei împotriva Covid-19, şi din sutele de mii de donaţii de măşti, combinezoane din Coreea de Sud, la Neamţ nu a ajuns un vârf de ac! Nicio mască din cele 1.000.000 de măşti, deşi am solicitat public, duminică, în 22 martie, alocarea către Neamţ a 22.500 de bucăţi! De la începutul acestei crize şi a declanşării stării de urgentă, nu am primit nimic de la Guvern, Ministerul Sănătăţii, DSP! Nici un tester, nici un ventilator, nici un defibrilator. Nicio faţă, niciun elastic de mască! La Neamţ nu a ajuns un vârf de ac! Nu mai vorbesc de testere, ventilatoare, alocări bugetare”, a scris, pe pagina lui de Facebook, Ionel Arsene.

Fonduri alocate pe criterii politice

  

Preşedintele CJ Neamţ a adăugat că fondurile alocate celor 20 de judeţe pentru aparatele de testare Covid-19 au fost făcute pe criterii politice.

“Neamţul este unul dintre cele 41 judeţe ale României. Normal ar fi să ni se livreze 2,3396% din achiziţiile făcute de către Guvern, cu scopul combaterii pandemiei. Solicit Guvernului ca materialele epidemiologice să fie repartizate urgent respectând o completă, exactă şi reală uniformizare şi proporţionalitate demografică”, a mai spus preşedintele CJ Neamţ.

Într-o altă postare făcută tot vineri, Ionel Arsene a precizat că în ultima săptămână din bugetul CJ Neamţ s-au comandat echipamente, dezinfectanţi şi reactivi în valoare de un milion de lei.

sursa:dcnews


Next Post

Guvernul Orban refuză să plafoneze preţurile la alimente. Nu vrea să afecteze firmele!

Primul ministru al României, Ludovic Orban a anunţat joi, la începutul şedinţei de Guvern, faptul că nu va emite un act norativ prin care să plafoneze preţurile la alimente şi produse de igienă corporală şi produse sanitare de bază. În timp ce multe preţuri au explodat în toată ţara, ca […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!