Italia, detalii teribile de la accidentul soldat cu 4 morți și 7 răniți: ”Niciodată nu am văzut așa ceva” – VIDEO

Sharing is caring!

Românul care și-a pierdut părinții și doi dintre cei patru copii în tragedia de pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino, în Italia, a fost arestat. El a fost singurul care a scăpat nevătămat după cumplitul accident. Doi copii și părinții lui au murit în tragedia de pe autostradă.

Bărbatul, care a scăpat nevătămat, era la volanul unui autoturism Volkswagen Sharan cu 7 locuri în care se afla toată familia lui: soția, cei patru copii și parinții lui. Se îndreptau spre Napoli, după ce s-au întors de acasă, din România.

Anchetatorii relatează că atât martorii, cât și imaginile înregistrate de camerele video de pe autostradă indicau cum mașina condusă de tatăl român se ducea spre dreapta și apoi a lovit partea din spate a unui TIR parcat într-o zonă de repaus de pe autostradă. Toți pasagerii din mașină au fost aruncați în exterior.

Un autoturism Nissan care venea din spatele mașinii Volkswagen s-a lovit de mașina familiei de români și apoi a fost aruncată în parapetul dintre cele două sensuri de mers. Persoanele din Nissan au fost rănite, însă nu sunt în pericol de moarte.
 

Cu toate acestea, în urma impactului deosebit de violent, părinții șoferului, dar și doi dintre copii, un bebeluș de numai zece luni și o fetiță în vârstă de 10 ani, au fost efectiv aruncați din mașină și au murit pe loc.

Soția și ceilalți doi copii au fost grav răniți și au fost transportați la spitalele din zonă cu ambulanțe și elicoptere medicale.


Șoferul român a fost singurul care a scăpat nevătămat în urma cumplitului accident, el fiind găsit de polițiști și medici lângă mașină, plângând și strigând numele copiilor și părinților săi.

După accident, românul în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost dus la audieri și arestat, notează Corriere di Arezzo, citat de observatornews.ro.

Anchetatorii merg pe ipoteza că românul a adormit la volan și astfel a pierdut controlul mașinii pe un drum drept, fără obstacole sau care să pună probleme de vizibilitate. ”Niciodată nu am văzut așa ceva”, ar fi spus unul dintre anchetatorii care au făcut măsurători la locul tragediei.

 


Next Post

Italia. 100.000 de muncitori români riscă să nu mai ajungă în podgorii. Viticultorii sunt disperați: „Îi testăm noi, gratis“

Lumea vinului vede cel mai important moment al producției tot mai aproape și se teme că ar putea cel puțin 100 de mii de muncitori care vin din România în fiecare an pentru acest sector agricol, din cauza carantinei obligatorii la care sunt supuși cei care vin din România, după […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!