ITALIA: Româncă de 44 de ani, împușcată mortal în mașină cu patru focuri de armă, într-o parcare din Cuneo.

Sharing is caring!

Un cetățean italian în vârstă de 42 de ani a fost arestat în această după-amiază la Cuneo, Piemont, fiind învinuit de omor voluntar. Acesta a ucis cu 4 focuri de armă o româncă de 44 de ani, despre care polițiștii încă nu au aflat în ce relații era cu bărbatul.
Italianul, care pretinde că este militar staționat la o unitate din Pinerolo (dar datele sunt încă în curs de cercetare), a fost văzut când a tras câteva focuri de armă în timp ce se afla împreună cu victima în parcarea unui supermarket Auchan, la marginea orașului piemontez. Conform primelor informații, sumare, victima este un cetățean român de 44 de ani, cu domiciliul în Saluzzo, Cuneo. Femeia lucra într-un club local de noapte.
Trupul său a fost găsit la bordul unei mașini, un Fiat Panda 4×4, în parcarea din fața supermarketului, de-a lungul drumului statal către Mondovì. Era pe scaunul pasagerului.

Bărbatul ar fi împușcat-o cu 4 focuri de armă, cu un pistol cumpărat în Florența. Două gloanțe ar fi lovit pieptul, fiindu-i fatale. Cei doi tocmai sosiseră cu mașina împreună în parcarea din supermarket. Înainte de împușcături ar fi fost văzuți de o persoană că se certau.

Conform unei prime reconstrucții, un client din supermarket a dat alarma, după ce a observat cadavrul femeii în vârstă de 44 de ani în mașină.

Imediat după ce a împușcat-o pe româncă, bărbatul s-a predat poliției. Acum se află într-o stare de confuzie, au declarat autoritățile, fiind internat la spital datorită faptului că s-a rănit la o mână în timpul folosiții armei.

În parcarea din fața supermarketului, echipa mobilă a poliției din Cuneo a intervenit și a sigilat zona. La fața locului, de asemenea, s-au prezentat procurorul Alberto Braghin și medicul legist.Next Post

Cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni , președintele organizației Diaspora a Partidului Social Democrat, senator Tit-Liviu Brăiloiu, a transmis un mesaj tuturor românilor de peste hotare.

Ziua Românilor de Pretutindeni a fost instituită prin Legea nr. 299 din 13 noiembrie 2007, privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni, care reglementează drepturile persoanelor ce îşi asumă în mod liber identitatea culturală română – persoanele de origine română şi cele aparţinând filonului lingvistic şi cultural românesc, din afara graniţelor […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!