Judetul Neamt : Militarii au strâns gunoaiele de pe malul lacului Bicaz

Sharing is caring!

Ca în fiecare an, mijlocul lunii septembrie este marcat de ample acțiuni de ecologizare în cadrul campaniei ”Let’s do it România”.

Militarii Batalionului 634 Infanterie ,,Petrodava” s-au alăturat Campaniei „Ziua Naţională de Curăţenie”, și au desfășurat o acțiune de ecologizare în zona barajului Izvorul Muntelui.

Reamintim că voluntarii din județul Neamț împreună cu autoritățile locale au sărbătorit Ziua Mondială a Curățeniei, prin muncă. Aceștia au strâns tone de gunoaie lăsate în urmă de cei „mai puțin educați”.

Una dintre acţiunile de ecologizare care au avut loc în municipiul reședință de județ  a fost organizată de către  Primăria Municipiului Piatra-Neamț prin Direcția de Asistență Socială vineri, 14 septembrie. Acțiunea de curățenie s-a desfăşurat în cartierul Văleni II. Activitatea a fost realizată de către locatarii cartierului, care în marea lor majoritate sunt beneficiari de ajutor social. Activității s-a alăturat și Asociația Umanitară Codrin, care a oferit participanților pachete cu materiale de igienă și curățenie.

Și în municipiul Roman, sâmbătă  15 septembrie, peste peste 800 de voluntari au participat la acțiuni de ecologizare în cadrul campaniei naționale „Let s do it, România!”

Militarii Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt” s-au alăturat Campaniei „Ziua Naţională de Curăţenie”, derulată de…

Publicată de Brigada 15 Mecanizată "Podu Înalt" – www.bg15mc.ro pe Sâmbătă, 15 septembrie 2018

Next Post

Simona Halep, la un pas de o performanta istorica

Simona Halep e foarte aproape de a patrunde in Top 10 cele mai bune tenismene din istorie! Reprezentanta noastra a ajuns la 46 de saptamani in fruntea ierarhiei WTA si ocupa locul 11 in topul tenismenelor cu cele mai multe saptamani petrecute pe primul loc in clasamentul intocmit de Asociatia […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!