Klaus Monakis sustine porcii vietnamezi : Animale de Companie pentru toti patriotii

Iancu Bogdan

Sharing is caring!

Klaus Monakis sustine porcii vietnamezi : Animale de Companie pentru toti patriotii, ideal pentru calatorii si vacante.


Intr-o tara Europeana sa mai auzi despre gripa porcina ? daca ai presedinte neamt cu siguranta DA !

Situaţie gravă, din cauza pestei porcine africane, la Galaţi. Un nou focar a fost confirmat joi seară, într-o gospodărie unde sunt crescuţi peste 120 de porci vietnamezi.

Numărul exact este, nu se ştie exact. Oricum, sunt peste 120. 123 sau 127. În prima zi au murit patru porci, iar a doua zi au murit trei. Medicii veterinari au plecat vineri la fermă pentru a ucide toate exemplarele de porci vietnamezi. Proprietarul, care nu este înregistrat că persoană juridică, mai are însă de aşteptat până când va afla dacă îndeplineşte condiţiile pentru a fi despăgubit de Ministerul Agriculturii.

În acelaşi timp, tot în judeţul Galaţi, au mai existat suspiciuni de pesta porcină africană şi la un mistreţ împuşcat pe un fond de vânătoare din apropierea comunei Gohor

Au fost doi mistreţi, la vânătoarea din 8 noiembrie. Structura cărnii la mistreţul care prezintă suspiciunea de pesta ne-a făcut să luăm toate măsurile când am prelevat probele am văzut că splina este mărită. Conform Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare, în prezent pesta porcină africană este confirmată în aproape 800 de focare din 26 de judeţe.

Multumim Domnului Presedinte ca ii pasa de Romania nu la fel de mult precum de vacante si calatorii..

 


Next Post

Fermierii români au nevoie de autorizație pentru apa pe care o dau animalelor.

Autorizație de la Apele Române pentru adăparea animalelor din fermă! Un fermier din Abrud, județul Alba, dezvăluie care sunt taxele pe care trebuie să le achite un crescător de animale care vrea să fie în legalitate cu privință la alimentarea cu apă pentru efectivele din exploatație. Informaţiile publicate de Agrointeligența […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!