La cules de sparanghel, primul român MORT în Germania: A plecat din Suceava, alături de soție

Sharing is caring!

Un român de 54 de ani a murit zilele trecute în Germania, în timp ce se afla la cules de sparanghel. Rudele bărbatului spun că acesta nu avea probleme medicale și că așteaptă rezultatele necropsiei.Nicolae Bahan avea doar 54 de ani, era din Solca, Suceava și muncea sezonier la o fermă din Germania. El era plecat în străinătate cu soția sa și lucra la o fermă situată la circa 40 km de Freiburg de aproximativ trei săptămâni. Însă sâmbătă bărbatul a fost găsit mort.

”În Germania nu se lucrează pentru că e Paștele. Marți mi s-a spus că voi ști cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră și să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore și a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Și firma unde am lucrat cu soțul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a mărturisit Silvia Bahan, potrivit monitorulsv.ro. De asemenea, femeia a spus că soțul ei nu avea probleme medicale.
Next Post

Ziua de naștere a fiecărui copil trebuie să fie veselă colorată și magică!

1 Mai, polițiștii au fost complici la realizarea unora dintre drepturile unui copil ce împlinește o nouă vârstă: de a fi fericit și de a-i transforma ziua de naștere într-o experiență unică. „Astfel, polițiștii au înregistrat „solicitarea” părinților, au ieșit pentru câteva minute din tiparul acțiunilor obișnuite și au făcut […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!