Liberala Monica Macovei in Parlamentul European :”Românii este un popor viu”

Nemteanul.Ro

Sharing is caring!

Europarlamentarul Monica Macovei a susținut un discurs dur în Parlamentul European la adresa liderilor coaliției PSD-ALDE. Din grabă, ea a făcut un dezacord, spunând în fața liderilor europeni că „românii este un popor viu”. Macovei s-a corectat rapid.

„ Românii protestează. Nu sunt inerți. Românii este un popor viu…România este un popor viu și va riposta întotdeauna să își apere democrația”.

Acuzata in nenumarate ori pentru dezinformarea  si contra intereselor Romaniei, pe care dna Macovei le duce Poarta Europeana, nici de aceasta data europarlmanetarul Monica Macovei nu s-a dezmintit nici in sedinta de astazi .

Inutil sa ne intrebam ale cui jocuri le face si de ce minte cu nerusinare si dezinformeaza ,  mai bine sa ne amintim despre cea mai faimoasa scrisoare pe care Macovei insasi a declarat ca a trimis-o   Președintelui Parlamentului European și liderilor grupurilor politice din PE .Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană a afirmat, miercuri, că Monica Macovei le-a trimis Președintelui Parlamentului European și liderilor grupurilor politice din PE un e-mail care conține „o serie întreagă de minciuni” despre modificările aduse legislației penale din România.

Din nou, România are de suferit din cauza Monicăi Macovei! E-mailul trimis de aceasta Președintelui Parlamentului European și liderilor grupurilor politice conține o serie întreagă de minciuni în ceea ce privește modificările aduse Codurilor Penale și de Procedură Penală”, a afirmat Zoană, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Monica Macovei relatează europarlamentarilor despre faptul că în România ar fi fost abrogat abuzul în serviciu, deși acest lucru nu s-a întâmplat, ci doar s-au implementat anumite directive europene privind această faptă. Intenționat nu vorbește despre motivele care au dus la implementarea reformei judiciare în România”, a adăugat aceasta.

Europarlamentarul PSD a apreciat că este nevoie de o clarificare urgentă a situației.

Consider că, în acest moment, urmare a acțiunii Monicăi Macovei, este necesară trimiterea unei clarificări urgente a situației de fapt către oficialii Parlamentului European, astfel încât țara noastră să nu aibă de suferit ca imagine pe plan extern”, a conchis Zoană.

 

 

 

Next Post

NECENZURAT ! Cine este Monica Macovei - BIOGRAFIE

Culmea ironiei, toate aceste odrasle de opresori comunişti, ceauşişti, au avut parte de-o puternică susţinere nu numai din partea preşedintelui Traian Băsescu, ci şi din partea Comisiei Europene de la Bruxelles, a marilor puteri occidentale (SUA, Marea Britanie, Germania, Franţa) şi a ambasadorilor acestora la Bucureşti. Ultimii doi ambasadori americani […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!