Lider USR prins la furat. După ce a fost descoperit a sărit la bătaie

nemteanul

Sharing is caring!

Președinta USR Găvojdia (județul Timiș), Ramona Dzitac, a furat mai multe bunuri de la o petrecere privată, iar când s-a dus să le înapoieze, a sărit la bătaie cu una dintre tinerele păgubite. Fapta inițială a prins amploare după ce două tinere au postat cele întâmplate pe Facebook, scrie Ziua de Vest.

Inițial, cele două păgubite au observat obiectele furate, un dres și o pereche de șlapi, în fotografiile postate de Ramona Dzitac pe profilul său. După ce au întrebat-o pe aceasta despre obiecte, reacția nu s-a lăsat așteptată: cele două au primit „unfriend” pentru a nu mai putea vedea fotografiile. În ultimă instanță, cele două au prezentat, tot pe Facebook, fapta președintei USR Găvojdia.

În urma ultimelor postări, Ramona Dzitac, însoțită de un bărbat, a venit să înapoieze uneia dinte păgubite bunurile furate. Proprietara și-a adus, și ea, o prietenă, care a filmat întâlnirea, sperând că președinta USR Găvojdia își va recunoaște fapta.

Ramona Dzitac a observat faptul că era filmată și a sărit la bătaie. A dat-o cu capul de asfalt de mai multe ori pe una dintre „adversare”, fata agresată alegându-se cu capul spart, cu ochelarii rupți în două și cu telefonul distrus. Ulterior, la fața locului a ajuns un echipaj de salvare, care a transportat-o de urgență la spital.

Până acum, Ramona Dzitac era cunoscută doar pentru un scandal provocat la o întâlnire a partidului PMP, de unde a fost escortată de forțele de ordine, în urmă cu un an.

USR Timiş a anunţat că, în urma incidentului, Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al organizaţiei din Găvojdia.Sursa: flux24.ro

Next Post

Avionul prăbuşit lângă Teheran, doborât accidental de rachetele Iranului VIDEO

Avionul companiei aeriene Ukraine International Airlines, prăbuşit lângă capitala Iranului, Teheran, a fost doborât de către un sistem antiaerian de rachete, potrivit unui oficial al Pentagonului, unui oficial al serviciilor secrete americane şi unui oficial al serviciilor de informaţii irakiene, citaţi de site-ul newsweek.com. UPDATE O înregistrare video transmisă de […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!