Lider USR prins la furat. După ce a fost descoperit a sărit la bătaie

nemteanul

Sharing is caring!

Președinta USR Găvojdia (județul Timiș), Ramona Dzitac, a furat mai multe bunuri de la o petrecere privată, iar când s-a dus să le înapoieze, a sărit la bătaie cu una dintre tinerele păgubite. Fapta inițială a prins amploare după ce două tinere au postat cele întâmplate pe Facebook, scrie Ziua de Vest.

Inițial, cele două păgubite au observat obiectele furate, un dres și o pereche de șlapi, în fotografiile postate de Ramona Dzitac pe profilul său. După ce au întrebat-o pe aceasta despre obiecte, reacția nu s-a lăsat așteptată: cele două au primit „unfriend” pentru a nu mai putea vedea fotografiile. În ultimă instanță, cele două au prezentat, tot pe Facebook, fapta președintei USR Găvojdia.

În urma ultimelor postări, Ramona Dzitac, însoțită de un bărbat, a venit să înapoieze uneia dinte păgubite bunurile furate. Proprietara și-a adus, și ea, o prietenă, care a filmat întâlnirea, sperând că președinta USR Găvojdia își va recunoaște fapta.

Ramona Dzitac a observat faptul că era filmată și a sărit la bătaie. A dat-o cu capul de asfalt de mai multe ori pe una dintre „adversare”, fata agresată alegându-se cu capul spart, cu ochelarii rupți în două și cu telefonul distrus. Ulterior, la fața locului a ajuns un echipaj de salvare, care a transportat-o de urgență la spital.

Până acum, Ramona Dzitac era cunoscută doar pentru un scandal provocat la o întâlnire a partidului PMP, de unde a fost escortată de forțele de ordine, în urmă cu un an.

USR Timiş a anunţat că, în urma incidentului, Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al organizaţiei din Găvojdia.Sursa: flux24.ro

Next Post

Avionul prăbuşit lângă Teheran, doborât accidental de rachetele Iranului VIDEO

Președinta USR Găvojdia (județul Timiș), Ramona Dzitac, a furat mai multe bunuri de la o petrecere privată, iar când s-a dus să le înapoieze, a sărit la bătaie cu una dintre tinerele păgubite. Fapta inițială a prins amploare după ce două tinere au postat cele întâmplate pe Facebook, scrie Ziua de […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!