Liviu Dragnea este apreciat peste ocean – invitație la Mic Dejun cu Rugăciune Națională la Washington

Crutan Delia

Sharing is caring!

Președintele PSD Liviu Dragnea, a fost invitat la cea de-a 67-a ediție a Micului Dejun cu Rugăciune Națională, care va avea loc la Washington, în data de 7 februarie 2019.

La acest evniment va fi prezent și  președintele Americii, Donald Trump.Invitația a fost trimisă la peste 140 de oficiali din mai multe țări prietene Statelor Unite ale Americii.

Invitația care i-a fost trimisă lui Liviu Dragnea vizează perioada 5 – 8 februarie 2019 și este semnată de parlamentari americani Mark L. Pryor şi Zach Wamp, în numele Comitetului de organizare.“În fiecare an, preşedintele Statelor Unite şi membrii ai Congresului se alătură altor oficiali guvernamentali, lideri din Statele Unite, comunităţii diplomatice şi prietenilor, asemenea dumneavostră, din mai mult de 140 de ţări, pentru a împărtăşi spiritul prieteniei prin rugăciune şi mulţumire. Această adunare este un moment în care lăsăm deoparte diferenţele dintre noi şi încercăm să construim relaţii personale şi să consolidăm legăturile internaţionale prin dragostea noastră faţă de Dumnezeu şi grija faţă de alţii”, se arată în invitaţia transmisă președintelui PSD şi semnată de foştii parlamentari americani Mark L. Pryor şi Zach Wamp, în numele Comitetului de organizare.Să ne amintim că președintele PSD, Liviu Dragnea a mai fost prezent la Washington,  în ianuarie 2017, împreună cu premierul de atunci, Sorin Grindeanu, la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Liviu Dragnea nu a anunțat dacă a confirmat sau nu prezența la acest eveniment important.

 

(Sursa: Stiripesurse.ro)

 

Next Post

Noul aparat RMN a fost pus în funcțiune la Spitalul Județean Neamț.

Noul aparat RMN a fost pus în funcțiune la Spitalul Județean Neamț. Președintele CJ Neamț a reușit să pună în practică un proiect care vine în sprijinul tuturor pacienților din județ care au nevoie de astfel de investigații. „Am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru ca acest echipament […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!