Luptător de kick-boxing, Ionuț „Pitbull” Atodiresei vedetă a sporturilor de contact, a fost TEPUIT la Roma .

Sharing is caring!

Un luptător român de kick-boxing, vedetă a sporturilor de contact, a fost invitat să participe la Roma la o gală de lupte. Ionuț „Pitbull” Atodiresei, 37 de ani, multiplu campion european , mondial și intercontinental, cu 62 de meciuri la profesioniști, dintre care 51 câștigate, s-a lăsat convins de un organizator de evenimente de la Roma să vină cu încă doi luptători pentru a întâlni adversari italieni, într-o gală România-Italia.Nu și-a închipuit ce avea să se întâmple. «Sunt om de cuvânt, nu mi-am pus nicio clipă problema că am putea să luăm țeapă. Am luptat în toată lumea, nicăieri nu mi s-a întâmplat așa ceva.», ne-a declarat el.

Iată ce ne-a povestit Ionuț „Pittbul” Atodiresei despre ce a pățit la Roma:

Pe data de 25 noiembrie 2018 am luptat la Roma in gala GLADIATOR. Am ajuns sa lupt in aceasta gala organizata la City Dream Club, acest club romanesc a fost gazda evenimentului.                                               

   Am fost contactat de organizatorul evenimentului Corneliu Sucilea pe facebook cu un an in urma,m-a intrebat daca as fi interest sa lupt in Roma si pe ce suma.I-am dat informatiile necesare, dupa care mi-a spus ca atunci cand va fii pregatit sa organizeze o competitie sportiva ma va contacta din nou.

         

  Cu doua luni inainte de gala din Roma am fost contactat de Corneliu Sucilea,mi-a zis sa-i trimit un numar de telefon pentru ca ar fii interest sa organizeze un eveniment  compus din : concurs de miss,concert si trei confruntari de kick-boxing Romania  vs Italia. Mi-a spus ca mai are nevoie de doi sportivi romani si i-am propus doi sportivi profesionisti , tineri si talentati antrenati de mine la clubul sportiv Absoluto Cotroceni . A acceptat conditiile si sumele de bani cerute de mine pentru sportivii David Constantin si Marian Dinu urmand sa caute adversari pentru noi. Eu Ionut “Pitbull” Atodiresei am acceptat sa lupt cu Alessandro Moretti ,David Constantin cu Daniele Iodice iar Marian Dinu cu Stefano Tagliaferri ,acesti sportivi adusi de Lega Pro Italia si platiti tot de ei pentru ca au avut un parteneriat,organizatorul cu partenerul sau trebuia sa ne plateasca pe noi,iar Lega pro italia sa-si plateasca sportivii italieni.           

       Am toate convorbirile pe whatsapp cu Corneliu Sucilea legate de conditiile pe care le-am cerut  legate de biletele de avion,cazare si masa pentru trei sportivi si doi oameni in staff inclusiv sumele cerute care inca nu vreau sa le fac publice. Am ajuns in aeroportul Ciampino pe data de 23 noiembrie 2018 cu o zi inaintea cantarului.

(echipa Romaniei alaturi de Corneliu Sucilea)

Toate bune si frumoase,dupa cantarul oficial am fost  la cina unde mi s-a  prezentat prtenerul lui Corneliu Sucilea de origine italiana Cristiano Acquaroli si sotita acestuia romanca.

      

Ziua meciurilor 25 noiembrie 2018 am plecat spre locatia unde se tinea evenimentul ,acolo sotia lui Cristiano Acquaroli  de origine romana era la casa de bilete , ea monitoriza tot ce se intampla acolo,iar pe Corneliu Sucilea l-am vazut cam agitat,dar mi-am  zis ca este in febra evenimentului.

        
Ne-am luptat ca niste eroi. Primul a fost David Constantin care a pierdut lupta la puncte  cu Daniele Iodice  ,dupa care a urmat Marian Dinu care a pierdut la split decision cu Stefano Tagliaferri o decizie controversata,iar eu Ionut “Pitbull” Atodiresei l-am invins in ultimul meci pe Alessandro Moretti  prin decizie unanima.

(echipa Romaniei si organizatorul Corneliu Sucilea)

Dupa ce s-au terminat luptele am mai stat putin in club,la bar, iar apoi am mers la hotelul unde am fost cazati.Ne-am schimbat si am mers la acelasi restaurant cu specific romanesc unde am mancat si in ziua cantarului pentru a manaca si a discuta cu Corneliu Sucilea si partenerul sau Cristiano Acquaroli despre incarea banilor .Am fost dusi cu presul ca nu au banii cash si ca domnul Cristiano Acquaroli ne va face un transfer online prin internet banking si ca in doua-trei zile maxim  vom avea banii in cont. I-am dat datele personale cu un numar de cont in euro dupa care am mers la hotel pentru a rezolva plata hotelului si a meselor pe care consumate acolo in hotel pentru ca a doua zi la 6:00 dimineata aveam zborul spre Romania. Pe la 5 dimineata am primit pe whatsapp de la domnul Cristiano Acquaroli un ordin de plata, cum ca plata a fost facuta si banii pe care trebuia  sa-i incasam au fost virati in contul meu.

Am ajuns in tara,am asteptat o saptamana,iar banii nu mai intrau in cont.L-am sunat pe Cristiano Acquaroli nu mi-a raspuns,apoi l-am sunat pe Corneliu Sucilea si mi-a zis ca va vorbi cu Cristiano sa vada ce s-a intamplat. Au mai trecut doua zile,imi raspunde domnul Cristiano Acquaroli la mesajul lasat pe whatsapp si imi spune ca ma va suna seara cand este sotia sa acasa,ca sa-mi traduca.Am fost sunat seara de sotia domnului Cristiano Acquaroli si ce sa vezi ! imi zice ca el nu a fost partener cu Corneliu Sucilia,a fost doar sponsor la acel eveniment,avand o asociatie in Italia a fost sponsorizat financiar  pt acest eveniment la care eu am luptat de catre doua companii foarte mari,una de telefonie mobila si a doua de transfer de bani .Atunci eu l-am interbat de ce a acceptat sa ne faca transferul  si de ce l-a blocat si nu a lasat sa ajunga acei bani la noi pentru care am muncit din greu( sa ne antrenam,sa slabim sa facem categoria si sa ne luptam,in evenimentul lor).El a motivat ca domnul Corneliu Sucilea trebuie sa ne plateasca.L-am sunat pe Corneliu Sucilea si i-am zis, a zis ca nu se poate,ca  domnul Cristiano l-a pacalit, ca a facut o gramada de bani incasati de la acele doua companii si arunca vina pe Cristiano. Eu i-am zis domnului Corneliu Sucilea ca atat eu Ionut “Pitbull” Atodiresei,David Constantin si Marian Dinu vrem sa fim platiti pentru munca noastra,ne-am antrenat doua luni pentru aceste lupte,eu am slabit 6 kg ca sa fac categoria si ne vrem banii,ca cu el am vorbit sa venim in Roma sa ne luptam,el sa ne plateasca si nu partenerii lui. Atunci a zis sa-i dau timp sa vada cum face, i-am dat termen inca o saptamana,sa rezolve problema,daca nu, voi face public tot ce s-a intamplat acolo. Dupa o saptamana domnul Corneliu Sucilea organizator de mai multe evenimente de frumusete si  concerte in Roma  si-a inchis telefonul mobil a disparut de pe whatsapp.

            Imi doresc ca acesti tepari de la Roma Cristiano Acquaroli si Corneliu Sucilea sa fie cunoscuti si sa nu mai poata pacali pe nimeni. Va doresc o zi buna.

sursa : Ionuț „Pitbull” Atodiresei 

Next Post

PREOT ȘI ENORIAȘI AJUNȘI LA SPITAL, DUPĂ CE TĂMÂIA A FOST ÎNLOCUITĂ CU MARIJUANA .

Preotul și câțiva enoriași ai unei mici biserici din Chieti, un oraș situat în centrul Italiei, au ajuns la spital după slujba de duminică. Cu toții erau într-un stadiu evident de confuzie. Rezultatul examenelor medicale i-a lăsat mască pe pacienți, pe medici, dar și pe jurnaliștii care au făcut publică […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!