Mălin Bot atacat de #rezist .

Sharing is caring!
Multă lume proastă. Sa ții un vierme din ăsta pe picior mare și el sa f*tă puștoaice pe banii tai și sa bage la maț, iar tu sa crezi ca schimba pe dracu’ sa-l ia e genul ăla de motiv pt care-mi vine să-mi schimb cetățenia.”
( Angi Șerban )

Vierme,rahat,lepră,indescriptibil,ciupercă a societății, bolnav și rău intenționat sunt doar câteva încercări de definire a personalității gălăgioase a lui Mălin Bot, făcute de înșiși membri #rezist de la Coruptia Ucide. S-au săturat și ei !


Măcar eu știu cine sunt, scrie Oana Dobre-Dimofte pe pagina de socializare. Dar voi, ăștia care îi dați bani unuia care pretinde ( că) vrea schimbare, dar nu pune pe masă decât minciuni porcești? Voi știți cine sunteți? Dar hei, faceți ce doriți cu banii voștri! Hrăniți un mincinos. Măcar dacă ar fi primul.”
„Îmi vine sa vomit numai cand aud numele indescriptibilului, personajul a facut din jurnalism ce a facut guvernul idiotilor din politica, omu a sarit orice regula inclusiv cea a bunului simt nu il pot numi activist si nici macar jurnalist, ceea ce face el este o forma de tabloidizare dar una foarte rea… nu e nici justitiar, nici activist nici jurnalist nu il recomanda nimic… doar prostia si nestiinta unora de care profita! Bleah … nu ai de ce sa te enervezi de la o ciuperca a societatii … ca asta este se hraneste cu mizerii si tensiuni si cand nu sunt le provoaca!”(Adriana Chiru )„A pierdut 1500€ pe Patreon și e disperat. S-a luat și de Ramona Ursu săptămâna trecută. Nu mai are subiecte și a început sa inventeze(nu ca nu mintea şi inventa și inainte) cu nerușinare. Eu va sfătuiesc sa-i tufeți niște procese, rahatului. Nu-l mai tolerați.

A venit la mine în Piață săptămâna trecută să-mi spună ca dacă am ceva sa-i comunic despre el, sa-i spun în față, sa nu mai scriu pe Facebook. Din secunda în care am început sa-i spun în față n-au durat încă 5secunde pana când a ajuns la semafor. Fugea cu paie pe spinare. I-am dat să sară. Sa-l mai prind că mi se adresează, că-l ia dracu’!

E bolnav și rău intenționat. Eu nu știu aia care donează pt el.. După peste 1 an de zile de nimic, tot mai crezi ca faci vreo brânză daca-i dai bani unei lepre? În loc sa investească în proiecte care chiar se întâmplă, investesc în mahalaua ăluia. Îmi e rușine cu ăştia, mă crezi?
Si-a plimbat iubita mai tânără cu 20 de ani (iubita prietenului lui de la TM, de fapt) pe banii diasporei care crede ca face el rahatul praf, în toată Europa.

O sa o zic pe asta cu toate riscurile: Multă lume proastă. Sa ții un vierme din ăsta pe picior mare și el sa f*tă puștoaice pe banii tai și sa bage la maț, iar tu sa crezi ca schimba pe dracu’ sa-l ia e genul ăla de motiv pt care-mi vine să-mi schimb cetățenia.” ( Angi Șerban ) .

Next Post

ILUMINATUL PUBLIC ÎN MUNICIPIUL PIATRA-NEAMȚ - SABOTAT DE CONSILIERII PNL

Atragerea fondurilor europene ar trebui să fie o prioritate pentru toți cei ce doresc dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț și creșterea calității vieții cetățenilor. Pentru  atragerea acestora, municipalitatea a realizat un proiect care prevede înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu lămpi moderne cu tehnologie LED, realizarea unui sistem de telegestiune a corpurilor […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!