Medicii români au reușit cel de-al șaselea transplant pulmonar după ce PSD a redeschis procedura de transplant pulmonar, închisă de ministrul USR, Vlad Voiculescu.

nemteanul

Sharing is caring!

Dacă sunt lăsați și susținuți, medicii români demonstrează că pot face în România tot ceea ce se face și în străinătate.

Echipa medicală de la Spitalul Sfânta Maria din București, condusă de Dr. Narcis Copcă, a realizat șase transplanturi pulmonare reușite până acum: patru în 2018 și două anul acesta.

”Bravo, colegi! Vlad Vasile Voiculescu, cel care a interzis transplantul în țară doarme liniștit?! Trebuie să răspundă. Au murit oameni! ”, este mesajul transmis de Dr. Monica Pop, noul membru al Consiliului Științific al Agenției Naționale de Transplant.

Sursa EVZ

Next Post

Lepa Ionel Marcel cercetat pentru uciderea polițistului din cadrul IPJ Timiș, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara.

Potrivit Poliţiei, la data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, Ionel Marcel Lepa, cercetat pentru uciderea poliţistului din cadrul IPJ Timiş, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara.   Un echipaj medical a constatat decesul la ora 7:15. Bărbatul era cercetat pentru ultraj, omor calificat, […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!