Muzeul LGBT din România promovează pedofilia

Sharing is caring!
Ca și la prima, și la a doua, și la a zecea privire, în poza aceea este vorba despre un minor care face sex oral.

Acesta este proiectul pe care norvegienii îl finanțează cu 200.000 de euro. Și care va avea ca parteneri două muzee mainstream din România: Muzeul Național de Artă Contemporană și Muzeul Literaturii Române, deci în parteneriat cu Ministerul Culturii.

Interesant este că pe paginile altor „Muzee” de gen, nu găsim lucruri de acest fel, ci documente și înscrisuri despre cultura queer/LGBT.

E bine cu Muzeul LGBT în România făcut din banii norvegienilor (200.000€), doar câteva întrebări am:

  1. De ce nu are și Norvegia un astfel de muzeu, dacă e așa mișto?
  2. Cum rămâne cu „Vrem spitale, nu catedrale?” Sau cu autostrăzile? Sau cu copiii săraci? Am terminat cu alea, lipsea muzeul LGBT?
  3. De când este pedofilia parte a LGBT? Știu că se încearcă normalizarea acestei practici și incorporarea ei în cadrul mișcării LGBT.
  4. Cum poți promova această practică în țara în care, zilnic, dispar și sunt traficați copii?

O să vorbim într-un articol separat și despre datele false, sau incomplete, transmise de autorități, despre cazurile de femei și minori traficați, sau dispăruți.Next Post

Începând de azi, naveta elevilor cu trenul nu va mai fi decontată din cauza ordonanţei Guvernului Orban

Scurt pe doi, citind OUG 15/2020 pe care Guvernul Orban a adoptat-o la ceas de seară marţea trecută ca să modifice Legea educaţiei, publicată abia azi în Monitorul Oficial, putem spune fără exagerare că au nenorocit naveta elevilor. Cine? Premierul Orban şi toţi cei care au contrasemnat ordonanţa: Raluca Turcan, […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!