Nouă din cei 10 pacienți de la ATI au murit la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța / Focul a fost stins

Sharing is caring!

Nouă din cei 10 pacienți care erau internați la Secția de Terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța au murit în incendiul izbucnit vineri dimineață. Planul roșu de intervenție a fost activat la ora 9.53, iar focul a fost stins la 10.55, conform Departamentului pentru Situații de Urgență.
Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat că 9 pacienți au murit în incendiu. Informațiile transmise de DSU:

sursa: news.ro
  • Incendiul s-a manifestat la nivelul secției ATI cu pacienți COVID-19, la 09.53 a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
  • Sunt 9 pacienți decedați.
  • Întregul spital a fost evacuat.
  • Incendiul a fost lichidat la ora 10.55.
  • Au fost prealertate toate spitalele din județ pentru preluarea pacienților. Forțe solicitate în sprijin de la județele CL, GL și IL.
Conform Ministerului Sănătății, 113 pacienți erau internați în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, dintre care 10 în secția de Terapie Intensivă.
Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU. Au fost activate de către DSP Constanța și unitatile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie.

Next Post

VIDEO: Incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa. Nouă pacienţi morţi

Nouă pacienți au murit în incendiul puternic izbucnit, vineri, la Secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde erau internate 10 persoane, a anunțat DSU. Zeci de pompieri au intervenit pentru evacuarea pacienților. Imaginile difuzate de presa locală arată pacienți scoși de pompieri pe geam, la […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!