Noul aparat RMN a fost pus în funcțiune la Spitalul Județean Neamț.

Sharing is caring!

Noul aparat RMN a fost pus în funcțiune la Spitalul Județean Neamț. Președintele CJ Neamț a reușit să pună în practică un proiect care vine în sprijinul tuturor pacienților din județ care au nevoie de astfel de investigații.

Am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru ca acest echipament de ultimă generație să ajungă la cel mai mare spital din județ. A fost pus deja în funcțiune și pacienții beneficiază acum de investigații de specialitate fără a mai fi transportați cu ambulanța în alte locuri.

Spitalul Județean, aflat în coordonarea unui bun manager, cum este dr. Codruț Munteanu, are specialiștii necesari, cu competențe în diagnosticul imagistic pe care îl oferă acest aparat. În perioada următoare, se va pune la punct procedura prin care și nemțenii cu recomandări din mediul privat vor putea beneficia de serviciile noului RMN.

Nu doresc, totuși, ca astfel de echipamente să aibă prea mulți pacienți, fiindcă vreau ca nemțenii să fie sănătoși! Cu toate acestea, când au nevoie, obiectivul meu și al echipei de la Consiliul Județean este ca oamenii să beneficieze de servicii medicale de calitate”, a precizat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.


Next Post

O femeie din Satu Mare a încearcat să își dea spre adopție copilul pe Facebook .

O postare de pe grupul Mămici din Satu Mare a stârnit revolta mai multor internauți. Una dintre membrele grupului a postat un mesaj prin care căuta eventual părinți adoptivi pentru un bebeluș. O postare pe Facebook a stârnit revolta internauților, după ce o femeie a căutat eventual părinți adoptivi pentru […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!