O femeie din Satu Mare a încearcat să își dea spre adopție copilul pe Facebook .

nemteanul

Sharing is caring!

O postare de pe grupul Mămici din Satu Mare a stârnit revolta mai multor internauți. Una dintre membrele grupului a postat un mesaj prin care căuta eventual părinți adoptivi pentru un bebeluș.
O postare pe Facebook a stârnit revolta internauților, după ce o femeie a căutat eventual părinți adoptivi pentru bebelușul său pe un grup de socializare destinat mămicilor.

Internauții au avertizat-o pe femeie că ceea ce face este ilegal și ar putea avea probleme serioase în urma postării. Ulterior, femeia a precizat că nu cere bani în schimbul adopției, doar să găsească o familie bună pentru cel mic.

Din profilul de Facebook al femeii rezultă că aceasta ar mai avea acasă alți trei copii.

Tot ulterior, femeia a spus că vrea să facă toate demersurile în mod legal, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare și că nu intenționează să încalce legea. Doar că ar vrea să îi dea o șansă micuțului.

Next Post

Președintele Iohannis refuză numirea Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării Regionale

Sharing is caring!ShareTweetPin11sharesO postare de pe grupul Mămici din Satu Mare a stârnit revolta mai multor internauți. Una dintre membrele grupului a postat un mesaj prin care căuta eventual părinți adoptivi pentru un bebeluș. O postare pe Facebook a stârnit revolta internauților, după ce o femeie a căutat eventual părinți […]

Subscribe US Now

error: Content is protected !!