O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul

Sharing is caring!O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul într-un moment în care a fost lăsat nesupravegheat. Tragedia s-a petrecut într-o casă din Hamilton, Noua Zeelandă.Bebelușul a fost atacat de Rottweiler într-un moment în care tânăra mamă l-a lăsat nesupravegheat pe cel mic.
Copilul, care se născuse cu o seară înainte, a suferit răni fatale și nu a putut fi salvat de medici.
Tânăra mămică și-a lăsat bebelușul singur în cameră cât să meargă până la baie. Când s-a întors, femeia a surprins atacul câinelui familiei, un Rottweiler în vârstă de doi ani, asupra trupului plăpând al bebelușului.
O vecină a familiei a povestit pentru presa locală că a văzut-o pe mamă plângând și strângându-și la piept bebelușul lipsit de viață, în curtea casei lor, unde animalul ar fi încercat să-l îngroape, după atac.

Imediat după atac, câinele Rottweiler a sărit în stradă, iar vecina familiei a reușit să-l prindă și intenționa să-l înapoieze, atunci când a văzut scena de coșmar din grădină.

script async src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”>

Next Post

IONEL ARSENE : „Vina mea este că nu m-am legat cu lanțuri de gardurile Guvernului să îi determin să deschidă spitalul modular COVID de la Iași”

  Într-o intervenție telefonică la postul Antena 3, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a făcut noi precizări legate de situația tragică de la spitalul din Piatra-Neamț. Acesta a declarat, pentru clarificare, faptul că CJ Neamț finanțează spitalul din Piatra-Neamț, „dar coordonarea spitalului din punctul de vedere al fluxurilor și al […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!