Oameni pașnici veniți la mitinugul PSD din Iași au fost loviți cu pietre, ouă și roșii de către instigatori la violență.

Sharing is caring!

Oamenii care au participat ieri la mitingul PSD de la Iași au fost loviți la plecare cu pietre, ouă, roșii și alte obiecte. Incidentele s-au petrecut în drum spre autocare, nemțenii fiind atacați de grupuri mici de persoane care stăteau la vedere, adică, pe înțelesul tuturor, grupuri de provocatori care au făcut tot ce au putut ei să facă ca să primească o ripostă sau să fie agresați de social democrați.


Desigur că, dacă s-ar fi întâmplat așa ceva contra liberalilor care au fost la mitingul de la Neamț ar fi urlat toți instigatorii de pe internet și presa ar fi luat atitudine, dar așa, că a fost vorba de PSD, nimeni nu pare să vrea să vadă sau să înțeleagă ce se întâmplă.
”După ce am plecat de acolo, împreună cu colegii cu care am participat din comuna noastră, am fost așteptați, la circa 150 de metri de la locul unde s-a ținut mitingul, cu ouă, bolovani, roșii și alte obiecte. Eu am luat un ou în cap, un coleg la fel a fost lovit în cap, o femeie a luat un bolovan într-un picior, de abia a mai mers până la autobuz. La fel au pățit și ceilalți din celelalte zone care erau în grupul care ieșea de la această manifestare.Cei care aruncau stăteau la vedere, nu aruncau și fugeau. Unul dintre colegii mei vroia să se ducă să se ia de ei, bănuiesc că chiar asta doreau cei care aruncau în noi. În momentul în care l-am oprit pe coleg să se ducă la cei care ne agresau a fost lovit cu diverse obiecte.” A declarat Ion Rotaru primarul comunei Alexandru cel Bun când l-am întrebat ce s-a întâmplat după miting.

Astfel de acțiuni nu fac parte nicidecum din modurile de manifestare ale românilor sătui de un partid, ci e vorba de metode prin care s-a încercat provocarea social democraților de a agresa pe cineva pentru a se exploata emoțional un astfel de conflict. Nici un grup mic de oameni normali la cap nu se apucă de aruncat cu obiecte într-un alt grup de 100 de ori mai numeros decât dacă vor intenționat să provoace un eveniment violent în care să devină victime.

Este o minune că social democrații nu au reacționat și nu au făcut jocul provocatorilor, mai ales că au fost lovite femei din grupul lor.

În următoarea perioadă vom mai vedea astfel de provocări și multe alte acțiuni prin care se va încerca crearea unei emoții anti PSD deoarece se pare că toate manipulările de până acum nu sunt suficiente pentru a fi scos PSD-ul din prima opțiune de vot a românilor.

Next Post

Liviu Dragnea: Vreau să limităm accesul străinilor la a cumpăra pâmânt din România.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, la România TV, că vrea limitarea accesului străinilor la a cumpăra pâmânt din România și că legea vânzării terenurilor este în dezbaterea Camerei Deputaților, urmând să fie adoptată . „Au spus agricultura României este praf, e înapoiată, nu avem șanse, hai să vindem […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!