Ozana a înregistrat cinci victorii din șase posibile în play-off, fază a întrecerii în care s-a calificat împreună cu Speranța Răucești, Bradu Borca și Victoria Horia, ultimele două fiind echipele care au jucat în acest an finala fazei județene a Cupei României.

Ultimul succes s-a consemnat în etapa 6 a play-off-ului în data de 9 iunie 2019, la Speranța Răucești, scor 4-0, după un meci în care campionii Neamțului l-au pierdut încă din primul minut pe atacantul Marian Crețu, accidentat grav de un adversar care a și fost imediat eliminat din joc.

Până la pauză, Ozana a avut 2-0 pe tabela de marcaj prin golurile marcate de Dragoș Patrichi (8, 40), iar după revenirea de la cabine atacantul a realizat tripla (59). Al patrulea gol a fost marcat de Alex Vavrița (84). Până la meciul de la Răucești, Ozana a avut emoții serioase. După ce au pornit în play-off de pe locul 3, la un punct în urma Speranței și a celor de la Borca, târg-nemțenii au pierdut și jocul de la Bradu cu 0-1. Au urmat însă victorii pe linie la Horia (4-1), cu Speranța (1-0), cu Bradu (4-0), cu Horia (5-3) și la Speranța (4-0).

Ozana poate readuce orașul Târgu Neamț în Liga 3 după o pauză de șapte ani. În 2012, echipa de atunci, Cetatea, retrograda din al treilea eșalon fotbalistic la finalul unui sezon în care a înregistrat doar cinci victorii și opt remize în 28 de partide.
La barajul pentru promovare în Liga 3 din 2019, Ozana Târgu Neamț va înfrunta echipa campioană din județul Suceava, CSO Viitorul Liteni. Primul meci va fi la Liteni pe 15 iunie 2019, urmând ca returul să aibă loc pe Stadionul Cetatea din Târgu Neamț în ziua de 22 iunie 2019, de la ora 17:30.