Partidiul lui Ponta ,condus de securiști din umbra .

Sharing is caring!

Pro România, partidul lui Victor   Ponta, a început să conteze din ce în ce mai mult în sondaje.Capital.ro a aflat că, în spatele fostului premier ar fi venit recent nimeni altul decât celebrul general cu patru stele, Silviu Predoiu, fostul şef operativ al SIE. Acesta l-ar ajuta să construiască o strategie de campanie prin care să câştige de partea Pro România cât mai mult electorat de stânga şi să devină o alternativă curată la PSD.Predoiu nu ar fi singurul fost ofiţer important din serviciile de informaţii care l-ar susţine pe Victor Ponta în această perioadă. Cei doi ar mai dori cooptarea în echipă a comisarului European, Corina Creţu, pe care ar dori-o candidat la alegerile prezidenţiale din 2019.

Next Post

Ionel Arsene a fost sâmbătă, 8 decembrie 2018, la Mănăstirea Sihăstria din județul Neamț a fost săvârșită slujba Parastasului la împlinirea a 20 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Arhimandrit Cleopa Ilie.

Slujba de pomenire a fost precedată de slujba Sfintei Liturghii, oficiată de Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, în Biserica „Sfânta Cuvioasă Teodora de la Sihla” a așezării monahale. Ionel Arsene a declarat pe pagina personala de facebook : “Am trăit ieri momente de mare înălțare sufletească și bucurie […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!