Poliţişti din Buzău, bătuţi de un fost poliţist care îşi bătea mama împreună cu fiul de 12 ani

Sharing is caring!

Doi poliţişti din Buzău au fost bătuţi de un fost poliţist
Doi poliţişti din Buzău au fost bătuţi de un fost poliţist
Doi poliţişti din Buzău au fost bătuţi de un fost poliţist, care îşi bătea propria mamă împreună cu fiul său, de 12 ani.

Cei doi poliţişti au fost loviţi de fostul poliţist, în vârstă de 51 de ani, după ce au intervenit pentru aplanarea unui scandal.
Iniţial, vecinii au sunat la 112 şi au anunţat că fostul poliţist îşi agresează mama, împreună cu fiul minor.

Doi agenţi s-au prezentat la uşa fostului poliţist, iar pentru că acesta a continuat să fie agresiv, poliţiştii au încercat să îl încătuşeze. Încurajat de tatăl său, băiatul de 12 ani a filmat scenele violente.

În timp ce se chinuiau să îi pună cătuşele fostului poliţist, cei doi agenţi au fost loviţi de bărbatul agresiv.

Într-un final, bărbatul a fost încătuşat şi dus la spital, împreună cu fiul său, ambii find evaluaţi psihologic.

Fost poliţist, acuzat că şi-a bătut mama, dar şi doi poliţişti

“În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizaţi prin Apel 112 cu privire la faptul că un buzoian de 51 de ani, provoacă scandal în familie.
La faţa locului a fost direcţionat imediat un echipaj de poliţie pentru verificarea aspectelor semnalate și luarea măsurilor legale.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că cele sesizate se confirmă si că, atât bărbatul, cât și fiul acestuia, un minor în vârstă de 12 ani, s-ar fi manifestat agresiv față de o femeie în vârstă de 70 de ani, rudă a celor doi. 
 
Bărbatul și fiul acestuia au fost preluați de echipajul de poliție, fiind conduși și internați pentru evaluare medicală, respectiv consiliere psihologică, la unități medicale de specialitate. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lovire și alte violențe.

Persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003, precum și posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă aceasta a refuzat emiterea unui astfel de ordin.

De asemenea, se analizează împreună cu Parchetul dacă sunt întrunite elementele constitutive infracțiunii de ultraj”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.
Next Post

VIDEO: 7 morți, între care 2 copii, într-un accident grav produs pe E85, în Bacău.

ACTUALIZARE. 7 persoane au murit și cel puțin 5 sunt rănite în urma unui accident grav produs pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz. A fost activat planul roșu de intervenție. Potrivit ISU Bacău, printre cei decedați sunt și doi copii. În autoturism se […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!