Premierul Viorica Dăncilă a ratat întâmpinarea președinteului Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, la aeroportul Băneasa.

nemteanul

Sharing is caring!

Jean Claude Juncker s-a trezit singur pe aeroport, fără ca nici un oficial să-l întâmpine. El a fost preluat direct de la scara avionului de SPP.

Iată reacția oficială a Guvernului după ce Dăncilă a ratat întâlnirea cu Juncker.

„Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

Next Post

Consiliul Județean Neamț angajează Consilier debutant și referent treapta profesională II

Sharing is caring!ShareTweetPin0sharesJean Claude Juncker s-a trezit singur pe aeroport, fără ca nici un oficial să-l întâmpine. El a fost preluat direct de la scara avionului de SPP. Iată reacția oficială a Guvernului după ce Dăncilă a ratat întâlnirea cu Juncker. „Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!