Premierul Viorica Dăncilă a ratat întâmpinarea președinteului Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, la aeroportul Băneasa.

Sharing is caring!

Jean Claude Juncker s-a trezit singur pe aeroport, fără ca nici un oficial să-l întâmpine. El a fost preluat direct de la scara avionului de SPP.

Iată reacția oficială a Guvernului după ce Dăncilă a ratat întâlnirea cu Juncker.

„Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

Next Post

Consiliul Județean Neamț angajează Consilier debutant și referent treapta profesională II

Consiliul Județean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante de: consilier, studii superioare, grad profesional debutant, Serviciul Gestionarea Documentelor, Evidenţa Lucrărilor; referent, studii medii, treapta profesională II, Serviciul Patrimoniu, Direcţia de Management. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!