PRIMUL NEMȚEAN, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE DEPUTAT PE DIASPORA DIN PARTEA PSD LA ALEGERILE PARLAMENTARE 2020.

nemteanul

Sharing is caring!

ANDREI MURARIU se află pe lista candidaților PSD la Alegerile pentru Camera Deputaților și Senatului 2020.
Datorită implicării active în viața românilor din Diaspora, a vocației de lider, a competenței, a faptelor și acțiunilor sale de caritate, tânărul s-a făcut cunoscut și respectat în comunitatea românească și a devenit o voce răsunătoare în península italică. Este antreprenor,  fondator al Asociației pentru Identitatea românească (A.I.R.) și în același timp și președinte al  Organizației Partidului Social Democrat din Italia.
Studiile universitare cu specializare în Științe juridice și administrative, abilitățile şi calitățile manageriale, psihologice şi morale i-au dus spre performanță  conducerea propriilor afaceri și a vieții sale publice.
Prin colaborarea în proiecte europene pentru Diaspora și cunoașterea artei de a comunica și a negocia, s-a afirmat în cercurile politice atât din Italia și cât și din România și totodată și-a făcut un nume cu rezonanță, ca aliat important în multe organizații social democrate din Diaspora.
Asumarea responsabilitãții de lider, buna colaborare și comunicare cu membrii organizației pe care o conduce, dăruirea, devotamentul, perseverența, voința, încrederea în oameni, disciplina, integritatea, loialitatea, altruismul, sunt doar câteva din calitățile care i-au adus recunoașterea competenței și autoritãții ca Președinte al  organizației social-democrate din Italia. ACUM, ANDREI  MURARIU, se prezintã în fața electoratului diasporean, în calitate de CANDIDAT LA PARLAMENTUL ROMÂNIEI, fãcând propuneri de măsuri încurajatoare în scopul  asigurării relaționării formale între românii de pretutindeni și statul român precum și facilitării reîntoarcerii românilor din Diaspora la patria mamă.
Next Post

IONEL ARSENE : „Vina mea este că nu m-am legat cu lanțuri de gardurile Guvernului să îi determin să deschidă spitalul modular COVID de la Iași”

Sharing is caring!ShareTweetPin0sharesANDREI MURARIU se află pe lista candidaților PSD la Alegerile pentru Camera Deputaților și Senatului 2020. Datorită implicării active în viața românilor din Diaspora, a vocației de lider, a competenței, a faptelor și acțiunilor sale de caritate, tânărul s-a făcut cunoscut și respectat în comunitatea românească și a […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!