Răspunsurile câtorva persoane din Bicaz Neamt! Dacă ar fi pentru o zi in locul președintelui .

Sharing is caring!

Zi de zi vedem pe rețelele de socializare cum oamenii își exprimă nemulțumirile pe care le au față de țara în care trăiesc, față de condițiile pe care cei de la putere le oferă, de aceea am adresat câtorva persoane din zona Bicaz, întrebarea:„ Dacă ai fi pentru o zi președinte, care ar fi primul lucru pe care ți‑ai dori să îl schimbi? ”
Iată ce răspunsuri am primit:

Zărel A.

„Oamenii. Fără oameni cu inimă , nu se poate face nimic bun în țară!”

Damian P.

„Președintele are un rol principal de reprezentare a țării. Dacă aș fi președinte pentru o zi, aș avea grijă să reprezint cu grijă interesele României, în cadrul întâlnirilor externe.
Aș încuraja investiția în educație, deoarece consider că o țară care nu investește în educație de calitate, nu poate avea un viitor strălucit, dar și mai grav, nu poate progresa.”

Nicoleta Diana C.

„Tot ce înseamnă educație ar trebui modificat. Cred că pentru copii ar trebui simplificată programa, să se studieze mai mult materiile de bază, să se introducă în sistem profiluri în care copiii pot învăța și o meserie , nu să le încarce memoria cu foarte multe informații care uneori nu sunt de folos.
Aud destul de des întrebarea „la ce îmi folosește nu știu ce informație?” și e foarte adevărat; învață 12 clase multe vrute și nevrute, fac facultăți bune și dacă nu există puțin noroc, săracii copii lucrează în medii inferioare, cu mult față de nivelul la care au învățat.”

Gabriel N.

” Ce aș schimba? Aș face cursuri de educație pentru toți cei care privesc schimbarea cu ochi medievali sau aș face cursuri pentru oameni, să îi inițiez în gândirea liberă.”

Carmen M.

„Aș impune’ parlamentului să revizuiască și să schimbe legea educației. Prea mult dezmăț cu așa zisa democrație și liberă exprimare! Iar a doua mea dorință e să le tai leafa demnitarilor și să le‑o dau azilelor și caselor de copii care sunt uitați de lume.”

Ionel P.

„Aș demite toți parlamentarii! Prea mulți, prea corupți!„
sursa : ziar bicaz

Next Post

Serviciul de Ambulanță Județean Neamț: Tentativă de suicid la Piatra-Neamț și persoană decedată la Borlești

În perioada 2 octombrie 2018, ora 7:00 – 3 octombrie 2018, ora 7:00, la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț s-au înregistrat următoarele cazuri deosebite: 2. 10.2018, ora 12:04, P.Neamţ, pacientă sex feminin, 41 ani, diagnostic: intoxicaţie voluntară cu vapori de Domestos, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!