Referendum familie. Sergiu Andon: De ce nu va fi boicot. Să nu uităm cine este în spate

nemteanul

Sharing is caring!

Sergiu Andon a declarat, într-un interviu acordat DC News, că referendumul are şanse să treacă, aceasta datorită unei mobilizări exemplare a bisericii care va acţiona pentru a mobiliza enoriaşii să iasă la vot. Însă, în eventualitatea în care referendumul nu va trece din cauză nu se vor prezenta suficienţi oameni la urne aceasta nu va fi o nenorocire, apreciază Sergiu Andon.

“Eu nu cred că o să fie boicot pentru că biserica se va implica foarte tare. Să nu uităm că la originea acestei iniţiative cetăţeneşti se află Asociaţia pentru Familie care a cooperat cu Asociaţia pentru ora de religie, două dintre ONG-urile oblăduite de Patriarhia Română. […] Acest demers constitutional are şi o hibă mare. De vreo zece ani se tot vorbeşte de necesitatea revizuirii Constituţiei şi de imperfecţiunile ei. Aşa că marea temă rămâne: nevoia de revizuire a Constituţiei care nu se poate face acum datorită nesincerităţii clasei politice”, a declarat Sergiu Andon.

Next Post

Premierul Viorica Dăncilă a ratat întâmpinarea președinteului Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, la aeroportul Băneasa.

Sergiu Andon a declarat, într-un interviu acordat DC News, că referendumul are şanse să treacă, aceasta datorită unei mobilizări exemplare a bisericii care va acţiona pentru a mobiliza enoriaşii să iasă la vot. Însă, în eventualitatea în care referendumul nu va trece din cauză nu se vor prezenta suficienţi oameni […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!