Șeful USR Turda, Daniel Doboș, a făcut 14 ani de închisoare pentru o crimă dublă! Doboș pentru NCN: “Da, am omorat doi oameni!”

Sharing is caring!

Despre minunata înnoire a clasei politice prin apariția partidului hipsteresc Uniunea Slavați România, aflăm noi date dintr-un material publicat pe site-ul <ahref=”http://www.turdanews.net/articole/politica/47103-de-necrezut-daniel-dobos-este-noul-presedinte-al-usr-turda-dupa-ce-a-facut-ani-grei-de-inchisoare-in-germania-pentru-o-dubla-crima.html”>turdanews.net: noul președinte al USR Turda, este Daniel Doboș, un individ care a făcut ani grei de închisoare în Germania pentru o crimă dublă.

Și-o fi ispășit omul păcatele în fața legii, dar nu suntem convinși că ar avea ceva bun de dat comunității în calitatea sa de “nou” politician ca ins care a curmat două vieți.

Legat de această dublă crimă, Daniel Doboș a evitat să comenteze pentru presa turdeană ceva concret despre anii grei de închisoare pe care i-a executat în Germania. Într-o postare pe o pagină de socializare, în care anunța că în urmă cu câteva zile a fost ales președinte USR Turda, Daniel Doboș și-a expus un punct de vedere:

”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”.

Practic, anii de pușcărie încasați de la justiția germană nu justifică riposta legitimă în calitate de ”gardă de corp” – pe care o invocă Daniel Doboș în postarea/apărarea sa și nici nu explică cum, în calitate de ”gardă de corp”, a ucis două persoane, în două zile diferite.

 

Un reporter NCN a luat legătura cu Daniel Doboș și i-a cerut punctul de vedere

 

A rezultat un mini-interviu în care Daniel Doboș recunoaște că a ucis doi oameni și că a făcut închisoare pentru acest lucru, dar (așa rezultă) nu realizează care ar fi problema de i se răscolește trecutul acum, când a decis să intre în politică. Așa cum nici noi nu pricepem care ar fi înnoirea clasei politice pe care ar putea-o face un om condamnat pentru dublă crimă. Chiar dacă, după 25 de ani, de la neferictele întâmplări, domnia sa se poate lăuda cu un cazier curat. Nu cazierul se pune în discuție, ci moralitatea faptelor.

Relevant pentru discuția noastră sunt cele două răspunsuri concrete (singurele, de altfel) date la două întrebări:

E adevărat sau nu că ați ucis două persoane și ați făcut închisoare pentru asta?

Da.

Câți ani de închisoare ați făcut?

Mult prea puțini ca să fie relevant.

Ce înseamna ”mult prea puțini ca să fie relevant”? – a întrebat explicit reporterul NCN. Căci ni se pare că Daniel Doboș nu realizează gravitatea faptelor pe care le-a făcut și pentru care a ispășit cu ani de libertate.

Iar domnia sa a pornit o tiradă despre războiul său cu un jurnalist turdean și despre anumite cercetări în curs de cercetare și alte abureli, eludând răspunsul direct. Este și motivul pentru care nu reproducem întreaga tiradă înregistrată de către reporterul NCN: este irelevantă pentru subiect.

În concluzie: Daniel Doboș a recunoscut că a ucis două persoane și că a executat ani de închisoare (chiar dacă nerelevanți din punctul său de vedere), dar nu pricepe de ce se răscolește acest trecut al său.

Îi explicăm noi: faptul că prin numirea sa ca președinte al USR Turda devine persoană publică și, ca persoană publică, acest trecut devine fix public. Iar acel trecut este cel care poate să-l definească în fața alegătorilor. Alegătorii TREBUIE să știe cui își încredințează votul, mass media ESTE OBLIGATĂ să facă publice aceste detalii. În final, alegătorii vor decide dacă înnoirea clasei politce se face cu oameni cu trecut incert, chiar dacă aceștia și-au ispășit pedeapsa.

În Dumnezeu, har Domnului, încă nu ne-am transformat

Sursa ziar de cluj

Next Post

Ozana Târgu Neamț va reprezenta județul Neamț la barajul pentru Liga 3 în 2019.

Echipa din orașul de la poalele Cetății Neamț a reușit performanța de a triumfa în campionatul județean după ce a încheiat sezonul regulat pe locul 3, în urma rivalelor Speranța Răucești și Bradu Borca. Ozana a înregistrat cinci victorii din șase posibile în play-off, fază a întrecerii în care s-a […]

Pentru publicitate pe acest site

redactia@nemteanul.ro
error: Content is protected !!